• امروز : چهارشنبه - ۲۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 May - 2024
1

بازدید هیأت دانشگاه بین‌المللی گردشگری و میراث فرهنگی ازبکستان از دانشگاه رازی

  • کد خبر : 37461
  • 10 اردیبهشت 1403 - 12:32
بازدید هیأت دانشگاه بین‌المللی گردشگری و میراث فرهنگی ازبکستان از دانشگاه رازی

هیأت دانشگاه بین‌المللی گردشگری و میراث فرهنگی ازبکستان از گروه باستان شناسی دانشگاه رازی بازدید کردند. به گزارش میلکان ، هیأتی چهار نفره از دانشگاه بین المللی گردشگری و میراث فرهنگی جاده ابریشم ازبکستان، از گروه باستان شناسی دانشگاه رازی بازدید نمودند. طی این بازدید، دکتر مرادخانی، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین الملل دانشگاه، به […]

هیأت دانشگاه بین‌المللی گردشگری و میراث فرهنگی ازبکستان از گروه باستان شناسی دانشگاه رازی بازدید کردند.

به گزارش میلکان ، هیأتی چهار نفره از دانشگاه بین المللی گردشگری و میراث فرهنگی جاده ابریشم ازبکستان، از گروه باستان شناسی دانشگاه رازی بازدید نمودند.

طی این بازدید، دکتر مرادخانی، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین الملل دانشگاه، به توضیحاتی درباره دانشگاه رازی پرداخت.

همچنین دکتر حجت دارابی، عضو هیأت علمی باستان شناسی دانشگاه رازی، توضیحاتی درباره فعالیت‌های باستان شناسی دانشگاه و پژوهش‌های صورت گرفته ارائه نمود.

دو طرف زمینه‌های همکاری مشترک علمی و تبادل دانشجو و استاد را مورد بررسی قرار دادند. در پایان، هیأت دانشگاه بین‌المللی گردشگری و میراث فرهنگی جاده ابریشم ازبکستان از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های باستان‌شناسی دانشگاه در ساختمان دانشکده هنر و معماری نیز بازدید نمود و از نزدیک در جریان ظرفیت‌های این رشته در دانشگاه رازی قرار گرفت.

شایان ذکر است که کشور ازبکستان به دلیل قرارگیری در مسیر اصلی جاده ابریشم از سال ۲۰۱۸ میلادی اقدام به تأسیس این دانشگاه بین‌المللی در شهر سمرقند نموده و همزمان برنامه‌های متعددی را در جهت توسعه گردشگری و بهره‌برداری بیشتر از میراث فرهنگی خود شروع کرده است. جاده ابریشم شاهراه باستانی ارتباطی و تجاری بین آسیا و اروپا در بیش از دو هزار سال پیش بوده است و از چین تا شرق اروپا ادامه داشته است.

در سالهای اخیر کشورهای مرتبط با این راه تجاری باستانی جهت توسعه تبادلات اقتصادی و فرهنگی خود اقدام به احیای آن نموده‌اند. استان کرمانشاه در غرب ایران نیز بر سر یکی از شاخه‌های اصلی این راه تجاری قرار داشته و فلات ایران را به بین‌النهرین (عراق امروزی) وصل نموده است.

دفتر همکاری‌های علمی بین الملل دانشگاه از دکتر حجت دارابی به عنوان یکی از فعال ترین اعضای هیأت علمی دانشگاه رازی در پیشبرد دیپلماسی علمی قدردانی کرد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=37461

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.