• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 7 January - 2026
0
استاندار کرمانشاه در ستاد اربعین استان:

افزایش زائران اربعین، برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای میزبانی در مرز خسروی را ضروری کرده است

  • کد خبر : 50689
  • 16 دی 1404 - 12:52
افزایش زائران اربعین، برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای میزبانی در مرز خسروی را ضروری کرده است

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بخشی از زیرساخت‌های مهم استان به برکت اربعین حسینی ارتقا یافته است، بر تکمیل قطعه «نهم» و «دهم» بزرگراه کربلا به‌عنوان اولویت تأکید کرد و افزود: با توجه به تأکید وزیر راه و شهرسازی، راه و شهرسازی استان موظف است با بسیج امکانات، این پروژه را هرچه سریع‌تر و با […]

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بخشی از زیرساخت‌های مهم استان به برکت اربعین حسینی ارتقا یافته است، بر تکمیل قطعه «نهم» و «دهم» بزرگراه کربلا به‌عنوان اولویت تأکید کرد و افزود: با توجه به تأکید وزیر راه و شهرسازی، راه و شهرسازی استان موظف است با بسیج امکانات، این پروژه را هرچه سریع‌تر و با اولویت قطعه «نهم» حداکثر تا پیش از عید تکمیل کند.

به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در جلسه ستاد اربعین استان کرمانشاه اظهار کرد: اربعین زینت استان کرمانشاه است و ما علاوه بر مسئولیت اداری، افتخار خادمی حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را داریم که بزرگترین افتخار و مدال برای خدمتگزاران این حوزه است و باید قدر این فرصت را بدانیم و با ارائه بهترین خدمات، زمینه رفاه، آرامش و زیارت آسان زائران را فراهم کنیم.

وی با اشاره به افزایش انتظارات زائران نسبت به سال‌های گذشته افزود: ارزیابی‌های انجام‌شده از اربعین سال گذشته و نظرات مردم نشان می‌دهد خدمات در مرز خسروی نسبت به سال‌های قبل بهبود یافته و شرایط مرز و پایانه خسروی بهتر شده است و امسال نیز باید این خدمات مضاعف شود تا رضایتمندی بیشتری حاصل شود.

استاندار کرمانشاه از برگزاری منظم جلسات ستاد اربعین خبر داد و گفت: این جلسات هر دو تا سه هفته یک‌بار و با نزدیک شدن به ایام اربعین به‌صورت فشرده‌تر، هم در مرکز استان و هم به‌صورت میدانی در مرز خسروی و شهرستان قصرشیرین برگزار خواهد شد.

دکتر حبیبی با تأکید بر بررسی استفاده از مرز سومار برای تردد زائران اربعین تصریح کرد: لازم است ارزیابی جامع و دقیقی از میزان آمادگی زیرساخت‌ها انجام و ظرف یک هفته نتیجه به ستاد مرکزی اربعین اعلام شود تا در صورت فراهم بودن شرایط، مرز سومار نیز به‌عنوان مرز اربعین تثبیت شود.

وی تعیین تکلیف ایستگاه بازگشت زائران اربعین در شهر کربلا را ضروری دانست و گفت: باید از پیش یک ایستگاه ثابت و مشخص برای بازگشت زائران تعیین و اطلاع‌رسانی شود و این موضوع باید با هماهنگی طرف عراقی و استانداری کربلا هرچه سریع‌تر پیگیری شود.

وی احداث ۲۰۰ چشمه سرویس بهداشتی، توسعه و تکمیل سردخانه‌های مرزی، تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب، تعیین تکلیف تصفیه‌خانه فاضلاب، اجرای تقاطع ورودی جاده برکت، تأمین ژنراتورهای برق، احداث سایبان از سردر گمرک تا درمانگاه ثارالله و ساماندهی پارکینگ‌های خصوصی با رعایت استانداردها را از دیگر اولویت‌های ستاد اربعین برشمرد.

دکتر حبیبی با تأکید بر نصب تابلوهای بزرگ فرهنگی و تبلیغاتی از کنگاور تا مرز خسروی گفت: این مسیر باید رنگ و بوی معنوی اربعین بگیرد و دستگاه‌های متولی به‌ویژه اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای موظف هستند گزارش اقدامات خود را ارائه دهند.

وی حوزه فرهنگی را «بطن و متن اربعین» دانست و افزود: همه اقدامات عمرانی و خدماتی باید در نهایت به تقویت جلوه‌های فرهنگی اربعین منجر شود و دستگاه‌های فرهنگی، صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با برنامه‌ریزی دقیق، برنامه‌های فاخر و اثرگذاری را اجرا کنند.

استاندار کرمانشاه با تقدیر از تلاش‌های رسانه ملی در پوشش گسترده اربعین استان کرمانشاه در سال گذشته، گفت: این اقدامات جای تقدیر دارد، و پوشش رویداد جهانی اربعین در استان کرمانشاه برای سال آینده نبز بهتر، پررنگ‌تر و اثرگذارتر باشد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=50689

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.