رییس شورای مرکزی کانون کارآفرینی کشور بیان داشت: هفته جهانی کار آفرینی افتخار و احترامی است برای کارآفرینان. لذت کار آفرینی در این است که خداوند رزق و روزی را که برای بندگانش حواله کرده است را به وسیله تو به دست کارگران و کارمندان می رساند تا سر سفره های خود ببرند و خدا را برای داشتن این نعمت ها شکر کنند.
سجاد سنجابی در گفتگو با خبرنگار میلکان بیان داشت: به عنوان کسی که مسئولیتی در کانون کارآفرینی کشور دارم می گویم که در تمام استانهای کشور بخش های خصوصی به ویژه کانون کارآفرینی که با کار آفرینان برتر تشکیل شده است به عنوان بازوی دولت مشغول فعالیتند. اما در کرمانشاه استاندار به عنوان رییس هیئت امنای این کانون در استان نه دفتر کانون را بلد است و نه جواب نامه و درخواستهای این کانون را میدهد.
وی خاطرنشان کرد: مسئولین ارشد استان تنها یکی دو بخش را مورد توجه قرار می دهندو برای آنها دست به سینه می ایستند و بقیه بخشها را به رسمیت نمی شناسند.فاصله بخش دولتی و بخش خصوصی در استان کرمانشاه زیاد است و این شکاف در چند سال اخیر بیشتر هم شده است .
این کار آفرین کرمانشاهی گفت: مسئولین وقت این را ندارند تا پای صحبت های تک تک تولید کنندگان و کارآفرینان بنشینند پس باید ارتباط خوبی با نمایندگان خانه ها، کانونها ، انجمن و نماینده های این گروه ها داشته باشند.
وی یادآور شد: ما مطمئنیم که مسئولین اگر مشکلات را بشنوند هر آنچه در توان و طبق اخلاص دارند میگذارند تا مشکل را حل کنند اما باید فرصتی پیش بیاید تا این مشکلات را به عرض آنها برسانیم.
سنجابی با اشاره به عدم اجرای قوانین تسهیلگر و اجرای مُر قانون و گاهی فراتر از قانون در موارد کندکننده تولید بیان داشت: در سطح استان کرمانشاه به اندازه انگشتان یک دست بیمه شده تامین اجتماعی در حوزه کشاورزی نداریم . چون در این بخش یارانه قابل توجهی از سوی سازمان پرداخت می شود مسئولین ما در این رابطه هیچ اقدامی نمیکنند.
وی اظهارداشت: اصلا توجه نمی کنند که با این یارانه که هر کشاورز می تواند ۵ نفر را بیمه کند می توان بخشی از معضل مهاجرت به شهر و حاشیه نشینی را حل کرد. بارها و بارها این موضوع را با مدیران تامین اجتماعی در میان گذاشته ایم. نتیجه آخرین انتقادخود من این بود که از ۲نفر بیمهای که داشته ام یکی را رد کردهاند.
رییس کانون کارآفرینی کشور با تاکید بر اینکه وقتی استاندار بی توجه باشد ادارات هم باید به دلیل انتقاد تشکل های بخش خصوصی را اذیت کنند گفت:مگر قوانین وضع شده در تمام ایران نباید به صورت یکسان اجرا شود؟ پس چرا تصویب نامه کمیسیون موضوع ۱۳۸قانون اساسی در خصوص توسعه و تسهیل در مناطق شرق و غرب در استان کرمانشاه اجرا نمی شود؟ در کرمانشاه هیچ اقدامی در این خصوص انجام نشده است اگر این قانون اجرا می شد از ورشکستگی بخش زیادی از کارآفرینان جلوگیری به عمل می آمد.
سنجابی تاکیدکرد: مردم این استان مردم ضعیف و ناتوانی نیستند، مسئولین هستند که ضعیف عمل می کنند. کرمانشاه همواره به عنوان استان اول بیکاری در کشور مطرح است پس این آمارهای کارگروه اشتغال کجا رفته است و چرا خودش را در جامعه نشان نمی دهد.
وی با انتقاد از اینکه بیشتر اعضای دولتی هیئت امنای کانون کارآفرینی کرمانشاه دفتر این تشکل را بلد نیستند از استاندار کرمانشاه و مسئولین استان خواست حداقل به بهانه گرامی داشت هفته جهانی کارآفرینی هم که شده فرصتی به این کانون بدهند دیداری با اعضای این کانون داشته باشند و چالشهای پیش روی این تشکل را بررسی کنند.
استاندار کرمانشاه اهمیتی برای کارآفرینان قائل نیست/مسئولین استان تنها برای چند بخش خصوصی دست به سینه میایستند

رییس شورای مرکزی کانون کارآفرینی کشور بیان داشت: هفته جهانی کار آفرینی افتخار و احترامی است برای کارآفرینان. لذت کار آفرینی در این است که خداوند رزق و روزی را که برای بندگانش حواله کرده است را به وسیله تو به دست کارگران و کارمندان می رساند تا سر سفره های خود ببرند و خدا […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=14816
- ارسال توسط : ظهور
- 450 بازدید
- بدون دیدگاه