جلسه کارگروه پایش آرد و نان استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار و با حضور اعضای این کارگروه به منظور رسیدگی و تصمیم گیری در خصوص وضعیت آرد و نان برگزار گردید.
به گزارش میلکان انلاین، دكتر هدايت حاتمي در این جلسه با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت نان گفت: هر چه کیفیت آرد تولیدی در استان بالا برود بدون شک در فرهنگ مصرف نیز تاثیرات مثبتی میگذارد و نیز باعث افزایش شاخص سلامت جامعه میگردد پس باید بر روی ارتقای کیفیت آرد تولیدی تمرکز بیشتری کنیم و دولت حاضر است در این زمینه از تولیدکنندگان حمایت کند.
وی سپس بر تشویق واحدهای تولید آرد با کیفیت تاکید و افزود: یکی از راهکارهای خوبی که میتواند ضمن ایجاد رقابت به افزایش کیفیت آرد و نان کمککند درجه بندی کارخانههای آرد بر اساس میزان کیفیتشان است و این باعث میشود که کارخانههای تولید آرد بیشتر از هر چیز به بالا بردن کیفیت و استاندار سازی محصولی که تولید میکنند توجه کنند.
حاتمی بر همین اساس اظهار داشت: اگر این درجهبندی شکل بگیرد ما نیز میتوانیم در اختصاص سهمیهی گندم بر اساس همین درجهبندی عمل کنیم یعنی هر چه درجه کیفیت آرد تولیدی یککارخانهای بالا باشد گندم بیشتری به آن اختصاص یابد تا محصول مناسب و سالمی در اختیار جامعه مصرف قرار گیرد.
بررسی مشکلات نانوایان و اقدامات وزارتی و استانی درباره وضعیت خمیرمایه نیز از دیگر محورهای این جلسه بود که درباره آنها بحث و تبادل نظر به وجود آمد.