ریس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه در آیین گرامی داشت روز صنعت و معدن و تجلیل از واحدهای نمونه صنعتی و معدنی استان کرمانشاه به مشکلات و هزینههای بالای تولید در ایران اشاره کرد و گفت: مگر تولید کنند چقدر سود می برد که باید بهره سنگین بانکی که گاهی تا ۳۰درصد می رود ، ۲۵ درصد مالیات ، ۹درصد ارزش افزوده، ۲۲درصد تامین اجتماعی و… پرداخت کند و بتواند با کالای خارجی نیز رقابت کند.
به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین جهانبخش شکری بیان داشت: خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی خواسته ایم که قانونی تصویب شود که معافیت و مشوقهای بیشتری برای سرمایه گذاری در استانهای کمتر توسعه یافته در نظر گرفته شود.
وی خاطر نشان ساخت: با توجه به شرایط استانهای کمتر توسعه یافته و مرزی ، تسهیلات بانکی با چنین بهرههای سنگینی به بدهی تبدیل می شود و واحد ها تعطیل و از استان خارج می شوند. کسب و کار خود را به استانهایی می برند که امکانات بیشتر و حاشیه امنیت بالاتری داشته باشد.
شکری افزود: بانکها علی رقم تلاش و پشتیبانی خود را از واحدهای تولیدی دارند اما قوانین بیشتر از این به آنها اجازه نمیدهد و مجلس و دولت باید مصوبات و قوانینی داشته باشند که نرخ بهرههای بانکی را برای تولید کنندگان در استانهای کمتر توسعه یافته اشتعال ایجاد حداقل تک نرخی کنند تا موجب اشتغال و رونق اقتصادی بشود.
ریس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه بیان داشت : دولت چند ماهه اخیر در سیاستگذاری ارزی به شکل صحیح عمل نکرد و خیلیها از این موضوع سوء استفاده کردند. اختصاص ارز دولتی تنها باید به کالاهای اساسی صورت بگیرد، نه اینکه به برخی کالاهای غیر ضروری داده شود و مردم نیز کالا را به نرخ ارز آزاد خریداری کنند.
این کارآفرین کرمانشاهی با بیان داشت: اگر دولت نرخ ارز را شناور و به نسبت عرضه و تقاضا بگذارد و بازار نرخ ارز را تعیین کند مشکلات ارزی به راحتی حل خواهد شد.
وی با اشاره به شناسایی پهنه های معدنی استان کرمانشاه توسط ایمیدر تاکید کرد: اگر می خواهیم از خام فروشی این معادن جلوگیری کنیم باید سیاست واگذاری وزارت و سازمان صنعت معدن به شکلی باشد که بتوانند ارزش افزوده برای استان ایجاد کنند . با واگذاری این معادن به تولید کنندگان مربوط به هر کالایی می توان با راه اندازی کارخانه هم ایجاد اشتغال کنند و هم از خام فروشی مواد معدنی مانند قیر طبیعی ، سنگ های تزئینی و سنگ آهن و خیلی از معادن فلزی و غیر فلزی استان جلوگیری کنند.
ریس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه باید واحدها صنعتی موجود را حمایت کنیم که حداقل اینها را نگه داریم اظهار داشت: سازمان صنعت و معدن جواز تاسیس واحدهای صنعتی را به دو گروه تقسیم کند و برای اینکه بتوانیم سرمایه گذاران را به سمت صنایع سود آور و مورد نیاز استان سوق دهیم تنها به متقاضیان ایجاد صنایعی تسهیلات و امتیاز بدهد که مورد نیاز استان و از توجیه فنی و اقتصادی طرح اطمینان داریم .