۱۵۵۱۷ مترمربع از اراضی تصرف شده محیط زیست در شهرستان سنقروکلیایی از دست متصرفان آزاد شد.
به گزارش میلکان، حسن امیر رئیس اداره محیط زیست شهرستان سنقروکلیایی با اعلام این خبر گفت: در راستای حفاظت و صیانت از منابع ملی در مناطق حفاظت شده تحت مدیریت ، اکیپ گشت و کنترل یگان حفاظت اداره محیط زيست شهرستان سنقر به چند مورد تخریب و تصرف اراضی ملی در منطقه حفاظت شده بدر و پریشان (تخریب و شخم زنی) برخورد نموده و نسبت به شناسایی وبررسی موضوع و برداشت عرصه توسط GPS ( ۱۵۵۱۷ مترمربع ) اقدام شد.
وی افزود: با پیگیري یگان حفاظت محیط زیست و دستور دادستان این شهرستان ، اراضی مذکور رفع تصرف شده و پرونده متخلف جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی گردید.
امیری باذکر این نکته که طبق مفاد ٦٩٠ و ٦٩٣ قانون مجازات اسلامی با متصرفان و زمین خواران برخورد قاطع و قانونی خواهد شد از مردم خواست از طریق سامانه گویای ١۵۴٠ در طول شبانه روز در صورت مشاهد مشکلات زیست محیطی، تخریب و تصرف اراضی ملی با این شماره تماس گرفته و گزارش های مربوطه را اعلام نمایند تا در اسرع وقت نسبت به بررسی موضوع و انجام قانونی اقدام شود