رویداد جشنواره انار پاوه یک فرصت عالی در رسیدن به یک رویای دیرین منطقه یعنی توسعه پایدار در حوزه صنعت توریسم است.
اگر به این رویداد بعنوان یک فرصت مغتنم با رویکردی پایدار نگاه کنیم بدرستی درمی یابیم که در صورت داشتن نگاه برنامه محور و پلان گام به گام برای این ظرفیت بزرگ منطقه (انار) می توان ، به آینده ای پرامید در این حوزه دل بست.
جشنواره انار پاوه یک ابتکار خودجوش نخبه محور جوانان علاقمند منطقه است که در صورت حمایت و آسیب شناسی می تواند بسترساز رونق اقتصادی منطقه گردد.
جشنواره انار را می توان یک رویداد فرهنگی اقتصادی دانست که قطعا می تواند سفیر فرهنگ و تمدن این دیار هم باشد، لذا پرداختن به دغدغه های زعمای دینی و فرهنگی منطقه یک الزام و ضرورت انکار ناپذیر است که باید مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.
متاسفانه امسال بدلیل بی تدبیری برخی مدیران این روند متوقف ماند. بنظر می رسد با تشکیل یک کمیته ویژه می توان بستر برگزاری مستمر و هدفمند این جشنواره را فراهم نمود . حضور مهندس بازوند بعنوان استاندار پرتوان و تلاشگر کرمانشاه در کنار تخصص و حوزه علاقه ایشان به مبحث توسعه گردشگری را باید غنیمت شمرد و از این فرصت بهره ها برد.
تلاش جمعی، موثر و همراهی تمامی دلسوزان و علاقمندان این حوزه هم نیاز است و هم ضرورتی کارساز ، که باید مورد توجه همه باشد. مردم اورامانات برای برون رفت از معضل بیکاری و رسیدن به توسعه پایدار راهی جز عبور از مسیر توسعه صنعت گردشگری ندارند لذا بنظر می رسد همه مسیرهای توسعه ی منطقه بدینجا ختم می شود .
واکنش های فراوان به برگزار نشدن جشنواره انار خود گویای این فهم درست افکار عمومی منطقه است . همه بنوعی به اهمیت پرداختن به این برنامه واقف هستند.
استاندار ، معاون سیاسی ، مدیران مربوطه بر برگزاری این جشنواره تاکید و واکنش داشتند و حتی جناب ماموستا قادری که تامل و نگرانی روی نحوه برگزاری این مراسم داشتند صراحتا اعلام کردند که مخالف برگزاری آن نیستند.
جای تامل و سئوال بزرگی که در اینجا باقی است، سکوت مبهم و معنادار نماینده اورامانات است.
افکار عمومی اورامانات توقع منطقی و معمولی از آقای نادری در واکنش و حمایت از برگزاری این مراسم را داشتند. مردم و دلسوزان منطقه از ایشان بعنوان نماینده انتظار داشتند که در این مسیر حامی و یار و یاور این عزیزان باشند و حداقل واکنشی نسبت به این فرصت رونق آفرین منطقه می داشتند.
نماینده اورامانات بعنوان نائب رئیس فراکسیون گردشگری مجلس در مقابل صنعت توریسم کشور مسئولیت دارند. حال چه برسد به حوزه انتخابیه خودشان که به طریق اولی مسئولیت سنگین تری دارند. مردم ما به نطق ها و واکنش های ایشان نسبت به همه قضایا عادت دارند و طبیعتا نسبت به سکوت ایشان در مورد جشنواره انار پاوه دچار یک تناقض شده اند.
فعالین منطقه از آقای نادری توقع داشتند که ایشان در این سه سال حضور در مجلس و فراکسیون گردشگری بسترهای ثبت ملی جشنواره انار بعنوان یک فرصت و رویداد فرهنگی، اقتصادی را فراهم نمایند. متاسفانه بنظر می رسد این مسئله از دید و نظر ایشان بدور مانده است.
نماینده محترم باید از فرصت مجلس ، دولت و نیز حضور ارزشمند مهندس بازوند برای توسعه صنعت گردشگری استفاده ها می بردند و تلاش نمایند از حواشی بدور از فایده برای منطقه ، دوری گزیده و دست خود را در دست همه ظرفیتهای منطقه ، استان و کشور برای توسعه پایدار این صنعت در اورامانات بنهند .
اورامانات به همه فرزندانش در مسیر توسعه نیاز دارد .
حال این سکوت مبهم نماینده در مورد جشنواره انار پاوه یک سئوال و چرایی بزرگ را در اذهان عمومی ایجاد نموده است که چرا نماینده منطقه نسبت به بزرگترین جشنواره گردشگری منطقه واکنشی نداشته است ؟؟
در جهان امروز و در عرصه های مختلف رقابتی مانند صنعت گردشگری ، کسانی و یا مناطقی می توانند خود را مطرح و یا موفق بیابند که از کمترین فرصت بالاترین استفاده را ببرند . کاشان نمونه موفقی از این ادعا است . کاشان با گل محمدی و گلابش الگویی از این توسعه است که توانسته خود را به ایران و جهان ثابت نماید . کاشان و کاشانیها از این فرصت به بهترین شیوه در مسیر توسعه پایدار آنجا بهره برده اند و اورامانات هم باید بتواند از این فرصت برای توسعه پایدار خود به خوبی بهره بگیرد.
جشنواره انار و سکوت مبهم نماینده اورامانات
رویداد جشنواره انار پاوه یک فرصت عالی در رسیدن به یک رویای دیرین منطقه یعنی توسعه پایدار در حوزه صنعت توریسم است. اگر به این رویداد بعنوان یک فرصت مغتنم با رویکردی پایدار نگاه کنیم بدرستی درمی یابیم که در صورت داشتن نگاه برنامه محور و پلان گام به گام برای این ظرفیت بزرگ منطقه […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=5034
- ارسال توسط : ظهور
- 3514 بازدید
- بدون دیدگاه