مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از دو میلیون و ۸۷۰ هزار نفر از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهری استان جابجا شدند.
به گزارش میلکان آنلاین؛ فریبرز کرمی، با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهری استان بیش از ۲۷۱ هزار سفر انجام داد، تعداد مسافرین جابجا شده از طریق این سفرها را بیش از دو میلیون و ۸۷۰ هزار نفر اعلام کرد.
وی ادامه داد: از این تعداد بیش از ۳۸ هزار سفر مربوط به اتوبوسها، ۵۷ هزار سفر مربوط به مینیبوسها و بیش از ۱۷۶ هزار سفر نیز مربوط به ناوگان سواری بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه بیشترین سهم مسافران جابجا شده با بیش از یک میلیون و ۳۸۷ هزار نفر را نیز مربوط به مینیبوسها دانست و اضافه کرد: سهم اتوبوسها از مسافران جابجا شده بیش از ۷۸۹ هزار نفر و سهم سواری های کرایه بیش از ۶۹۳ هزار نفر بوده است.
کرمی خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۳۰ هزار سفر رفت و برگشت دربستی نیز توسط ناوگان بین شهری استان انجام شده که مینیبوسها با بیش از ۲۵ هزار سفر بیشترین سهم را داشتند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه اشارهای هم به وضعیت ناوگان حمل و نقل برون شهری استان کرمانشاه داشت و افزود: ۶۵ شرکت و موسسه فعال در زمینه مسافربری و ۲۰ پایانه مسافری عمومی و خصوصی در سطح استان داریم.
کرمی از فعالیت حدود ۳۲۰۰ راننده در حوزه حمل و نقل مسافری در استان کرمانشاه هم خبر داد و اضافه کرد: حدود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس، ۸۵۱ دستگاه مینیبوس و ۸۱۸ دستگاه خودرو سواری کرایه، جابجایی مسافران را در استان بر عهده دارند.
به گفته این مسئول، هم اکنون میانگین سن ناوگان اتوبوسی استان هشت سال، ناوگان مینیبوس ۲۸٫۵ سال و ناوگان سواری کرایه ۱۰٫۵ سال است.