دبیر هنری جشنواره بین المللی شاهنامه خوانی گفت: شاهنامه نقش اساسی در زندگی ما کرمانشاهیها داشته است و از دیرباز تاکنون علاوه بر شاهنامه فردوسی، شاهنامه کردی هم روشنی بخش خانههای مردم این شهر بوده است.
صبا عباسی ضمن بیان ضرورت برگزاری جشنواره بینالمللی شاهنامهخوانی در شهر باستانی کرمانشاه اظهار کرد: با همت سازمان فرهنگی شهرداری در کرمانشاه جشنوارهای با عنوان«جشنواره شاهنامه خوانی و نقالی طاق بستان» پایه گذاری شد.
وی گفت: روز بیست و پنجم اسفند ماه مصادف با آخرین روز سرایش شاهنامه فردوسی از پوستر جشنواره رونمایی شد و این پوستر در سطح کشور و بین الملل برای اطلاع رسانی به علاقمندان ارسال شد.
وی با ابراز خرسندی از استقبال پر شکوه از جشنواره، درخصوص تعداد اثر ارسالی به جشنواره گفت: ۴۳۰ اثر از ۶۵ شهر ایران و ۶ شهر خارج از ایران به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بعد از برگزاری چندین جلسه بازبینی توسط داوران دوره اول از ۴۳۰ اثر ارسال شده ۳۰ اثر در دو بخش کردی و فارسی به مرحله حضوری راه پیدا کردند.
دبیر هنری جشنواره بین المللی شاهنامه خوانی گفت: پنجم و ششم مهرماه این ۳۰ اثر به صورت حضوری در ۸ بخش مختلف اجرا خواهند داشت و به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
صبا عباسی با ابراز امیدواری از برگزاری این جشنواره برای زنده نگه داشتن چراغ شاهنامه خوانی و فرهنگ اصیل ایرانی در دل کودکان و نوجوانهای این مرز و بوم گفت: پنجم و ششم مهرماه با حضور بسیاری از اساتید ،پژوهشگران و فعالان عرصه شاهنامه خوانی منتظر دیدار شما در کهن شهر کرمانشاه هستیم.
وی در انتها با خوانش شعری به سخنانش پایان داد: هر آنکس که شهنامه خوانی کند/ چه مرد و چه زن پهلوانی کند.