• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024
2

بانکهای خصوصی منابع استان را به مرکز پمپاژ می کنند/ شرکت های کرمانشاه تمایلی برای حضور در بورس ندارند

  • کد خبر : 8946
  • 10 دی 1398 - 23:36
بانکهای خصوصی منابع استان را به مرکز پمپاژ می کنند/ شرکت های کرمانشاه تمایلی برای حضور در بورس ندارند

مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه بیان داشت: سود سهام عدالت سال ۹۷ از ابتدای اسفند ماه ۹۸ پرداخت خواهد شد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میلکان آنلاین، علی محمدی در نشست خبری که با رسانه های استان کرمانشاه داشت گفت: با توجه به برگزاری مجمع شرکت هایی که سهام عدالت دارند، قرار […]

مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه بیان داشت: سود سهام عدالت سال ۹۷ از ابتدای اسفند ماه ۹۸ پرداخت خواهد شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری میلکان آنلاین، علی محمدی در نشست خبری که با رسانه های استان کرمانشاه داشت گفت: با توجه به برگزاری مجمع شرکت هایی که سهام عدالت دارند، قرار است بهمن ماه میزان سود اعلام شود.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به آزادسازی سهام عدالت گفت: خرید و فروش سهام عدالت نیازمند قانون است. این قانون توسط مجلس در حال تصویب است. با ساز و کار قانونی که ایجاد خواهد شد این سهام به صورت تدریجی وارد بازار خواهد شد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در خصوص تغییر اطلاعات هویتی در سامانه سهام عدالت گفت: این اطلاعات به صورت سامانه‌ای و اتوماتیک از طریق سازمان ثبت احوال انجام می شود که آخرین بار این اتفاق دی ماه ۹۵ رخ داده است.
وی با بیان اینکه امکان ثبت نام جدید و اضافه شدن افراد تازه متولد شده خانواده ها وجود ندارد خاطر نشان ساخت: ملاک افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی نیز برای تخفیف در پرداخت مابه‌التفاوت ۵۰% نیز همان دی ماه ۹۵ است.
محمدی اظهارداشت: حدود ۲۰۰ هزار نفر از یک میلیون و ۴۵۰ هزار سهامدار سهام عدالت در کرمانشاه یا شماره شبا را وارد نکرده اند یا شماره را اشتباه وارد کرده اند که سود سهام آنها محفوظ است و در صورت باز شدن سامانه اصلاح شماره شبا به حساب آنها واریزخواهد شد.
وراث سهام دارانی که فوت کرده اند نیز می توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان تعیین شده اقدام به تقسیم سهام و سود سهام کنند.
بانکهای خصوصی منابع استان را به مرکز پمپاژ میکنند
وی در خصوص عملکرد سیستم بانکی استان کرمانشاه بیان داشت: تا پایان مردادماه مانده سپردههای بانک های دولتی، اصل ۴۴ و خصوصی استان کرمانشاه ۲۴ هزار میلیارد تومان بوده است.سه هزار میلیارد تومان آن سپرده قانونی است که اختیار آن را ندارند.
۲۱ هزار میلیارد سپردههایی است که در اختیار بانک‌های استان است که می توانند با پرداخت آن به عنوان تسهیلات رونق بخش تولید و اشتغال باشند.
۱۷ میلیارد آن یعنی معادل ۸۱ درصد به بخش های مختلف تسهیلات پرداخت شده است.
میانگین نسبت منابع و مصارف بانک های دولتی استان کرمانشاه شامل، بانک ملّي ايران، بانک سپه، بانک توسعه صادرات ايران، بانک صنعت و معدن، بانک کشاورزي، بانک مسکن، پست بانک ايران و بانک توسعه تعاون است که بالای ۱۰۰درصد است یعنی بیشتر منابعشان تسهیلات پرداخت کرده اند. بانکهای خصوصی اصل ۴۴ مانند تجارت ، ملت، رفاه، صادرات و.. نسبت منابع و مصارفشان حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد است اما نسبت منابع و مصارف بانکهای خصوصی استان حدود ۴۰ درصد است.
این بانکها بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان از منابع استان را جذب و به ستاد مرکزی خود پمپاژ میکنند و نقش کمرنگی در توسعه اقتصادی استان ایفا کردهاند.
این مدیر ارشد وزارت اقتصاد در استان تصریح کرد: یک هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان از تسهیلات بانکها در استان معوق شده است که برای استانی مانند کرمانشاه رقم قابل توجهی می باشد.
وی گفت: حق بیمه تولیدی بیمه های استان کرمانشاه ۳۵۰ میلیارد تومان است که در ۸ ماهه ابتدایی امسال ۲۴۳ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده اند.
شرکت های کرمانشاهی تمایلی به حضور در بورس ندارند
محمدی در خصوص بورس منطقه ای کرمانشاه بیان داشت: ارزش۵ میلیارد و ۷۰۵ میلیون سهام معامله شده ۸ ماهه ابتدایی سال جاری در بازار سرمایه کرمانشاه ۲هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه سهم معاملات کرمانشاهی‌ها در بازار سرمایه سهم قابل توجه است عنوان کرد: متاسفانه تنها دو شرکت قند بیستون و سیمان غرب در بورس و پتروشیمی در فرابورس حضور دارند. با توجه به سخت گیری هایی که در شفاف سازی های مالی در بورس وجود دارد شرکت های کرمانشاهی علاقهای به حضور در بورس ندارند. علیرغم دورههای آموزشی و نشست هایی که با آنها داشتهایم حاضر نشدند سهام خود را در بورس عرضه کنند.
اطلاعات املاک و مستغلات مازاد ادارات دولتی شناسایی شده است
وی در خصوص پروژه مولد سازی دارایی های دولتی نیز گفت: این پروژه را در کرمانشاه شروع کردیم و بالغ بر ۹۰ درصد اموال غیرمنقول دولت مانند زمین و ساختمان را شناسایی کردهایم .
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه با بیان اینکه قبلا چنین بانک اطلاعاتی را نداشته‌ایم خاطر نشان ساخت: حالا دیگر برای تصمیم گیری های بعدی دستمان باز است و املاک مازادی که شناسایی شده است یا باید به فروش برسد یا اجاره داده شود ویا در اختیار دیگر ارگانهای دولتی که نیاز دارند قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در بودجه ۹۸ پیش بینی شده است که ۵۰ هزار میلیارد تومان از بودجه دولت از طریق فروش اموال اضافی دولت تامین شود گفت: پس از تصویب این قانون پروژههای استانی آن مشخص خواهد شد و آنگاه با توجه به این بانک اطلاعاتی املاک و مازاد ارگانهای دولتی به صورت مزایده به فروش خواهد رسید.
سرمایه گذاران خارجی غیر از چینی‌ها به در بسته خورده اند
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به فعالیت‌های مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان داشت و تاکید کرد: این مرکز تمام سرمایه‌گذاری‌های مهم استان خصوصا در بخش سرمایه‌گذاری خارجی را پیگیری می‌کند.
وی از راه‌اندازی پنجره واحد سرمایه‌گذاری استان هم یاد کرد و با بیان اینکه تاکنون ۶۰۲ درخواست سرمایه‌گذاری در این سامانه به ثبت رسیده، گفت: روند صدور مجوزها و پیگیری کارها از سوی دستگاه‌ها را در این سامانه رصد می‌کنیم.
به گفته محمدی، بهترین عملکرد در زمینه تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری در این مدت مربوط به جهاد کشاورزی استان بوده و دستگاه‌هایی که عملکرد خوبی نداشتند نیز به زودی معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه این مرکز پیگیری سرمایه‌گذاری خارجی را نیز با جدیت انجام می‌دهد، گفت: یکی از مهمترین این موارد سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیون دلاری بانک توسعه زیرساخت آسیب برای فاضلاب کرمانشاه بود که علی رغم پیگیری‌های فراوان انجام شده، مکانیسمی برای ورود این پول به کشور نداریم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه اظهار کرد: سرمایه‌گذاری یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورویی پتروشیمی اسلام آباد غرب نیز به دلیل مشکلات مشابهی هنوز اجرایی نشده است.
به گفته محمدی، بیمارستان ویانا نیز با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیون یورو با مشکلات مشابهی مواجه است.
وی اشاره‌ای هم به حضور سرمایه‌گذاران چینی در کرمانشاه داشت و با بیان اینکه حضور سرمایه‌گذاران چینی در زمینه کاشی و سرامیک در کرمانشاه با در نظر گرفتن شرایط سختی برای آنها بوده، تاکید کرد: آنها موظفند ۸۰ درصد تولیدات خود را صادر و محصول خود را با برند کرمانشاه صادر کنند، ضمن اینکه فعالیت آنها هیچ آسیبی برای بازار داخل ندارد.
محمدی اظهار کرد: قیمت کاشی تولیدی آنها نیز ارزان‌تر از قیمت کاشی ما نیست و اگر هم پایین تر باشد ناشی از بهره‌وری بیشتر آنها است.
به گفته این مسئول، فقط ۱۰۰ نفر از اشتغالزایی ۱۵۰۰ نفری این واحد سهم خود چینی‌ها است و مابقی از نیروی بومی استان خواهد بود.
وی از احتمال حضور این سرمایه‌گذاران در صنعت فولاد استان هم خبر داد و خاطرنشان کرد: این حضور صرفا محدود به صنایع بالا دستی و یا پایین دستی آن چیزی است که اکنون داریم و به صنعت فولادی که داریم ورود نمی‌کنند.
به گفته محمدی، احتمالا ظرف دو ماه آینده سرمایه‌گذاران چینی در زمینه صنایع آلومینیوم هم در استان پای کار بیایند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=8946

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.