سرویس اقتصادی – در شش ماهه نخست سالجاری بیش از 12میلیون دلار کالا از طریق گمرکات کرمانشاه وارد کشور شد
به گزارش میلکان آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل گمرکات استان کرمانشاه ، مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه گفت: مجموع کالاهای وارداتی از طریق گمرکات استان درشش ماهه نخست سالجاری بالغ بر 12 میلیون و 524 هزار و 869 دلار به وزن 8 هزارو 631 تن می باشد .
خلیل حیدری با تاکید بر اینکه کالاهای وارداتی به استان از 11 کشور وارد میباشد، تصریح کرد: کشورعراق با 6 میلیون و 577 هزارو 869 دلارکالا به وزن 4 هزار920 تن جایگاه اول را در بین کشورهای طرف معامله واردات قطعی گمرکات استان کرمانشاه درشش ماهه نخست سالجاری به خود اختصاص داده است ،
وی اظهار داشت: طی مدت یاده شده کشور چین با 1 میلیون 802 هزاردلار و پاکستان با 1میلیون و 476 هزاردلار درجایگاه دوم و سوم قرار دارند.
وی: بیشتر کالاهای وارد شده از طریق گمرکات استان را ضایعات آلومینیوم، برنج ، اجزاء وقطعات ماشین های سواري ، باطری سیلد اسید ، اجزاء و قطعات ماشین آلات خط تولید، کاتالیزورهای تقویت شده ، انواع U0P0S ، کمپرسورهای معدنی وآنتی اکسیدانها عنوان کرد .