• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
3
معاون‌سازمان ملی استاندارد ایران:

تنها ۵درصد از بازار حلال سه برابر صادرات نفت در آمد ارزی خواهد داشت

  • کد خبر : 8199
  • 24 مهر 1398 - 18:06
تنها ۵درصد از بازار حلال سه برابر صادرات نفت در آمد ارزی خواهد داشت

معاون سازمان ملی استاندارد کشور گفت :ما در کشورهای اسلامی رتبه اول و در آسیا بعد از ژاپن و چین مشترکا با کره جنوبی رتبه سوم را دارا هستیم. به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین ؛وحیدمرندی مقدم دز خمایش روزملی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ما سالهاست به اهداف برنامه ۱۴۰۰ که همان دستیابی به رتبه […]

معاون سازمان ملی استاندارد کشور گفت :ما در کشورهای اسلامی رتبه اول و در آسیا بعد از ژاپن و چین مشترکا با کره جنوبی رتبه سوم را دارا هستیم.

به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین ؛وحیدمرندی مقدم دز خمایش روزملی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ما سالهاست به اهداف برنامه ۱۴۰۰ که همان دستیابی به رتبه اول در منطقه بود رسیده ایم افزود :ماضمن کسب این رتبه، موفق شدیم عضو هیئت مدیره فنی ایزو  شویم که افتخار بزرگی محسوب می‌شود زیرا از بین ۱۶۳ کشور تنها ۱۵ کشور می توانند عضو هیئت مدیره ای شوند که بالاترین تصمیمات فنی در حوزه استاندارد سازی بین‌الملل را اخذ می‌کند.

وی تصریح کرد: ما توانستیم بیش از ۱۰۰ استاندارد ملی تدوین کنیم که بیش از ۸۰۰ کارشناس خبره ی کشور در این امر مشارکت مستقیم داشتند.

معاونت نظارت براجرای استانداردسازمان ملی استاندارد ایران از واگذاری رهبری استاندارد هتل های میراثی و رستوران های سنتی به ایران خبر داد و گفت: وقتی کشوری حضور مستمر و فعال پیدا می‌کند استانداردی تدوین می شود که پتانسیل ها و ظرفیت های تولیدی و اقتصادی آن کشور در آن لحاظ شود یعنی بستر برای فعالیت های آن کشور باز می شود ،وقتی ما در رابطه با هتل‌های میراثی استاندارد تدوین می‌کنیم چون حضور فعال داریم به شکلی که هتل‌های میراثی ما بتوانند پاسخگو باشند آن را تدوین می کنیم.

وی دستیابی به این موفقیت ها را علیرغم وجود تحریم‌های اقتصادی و سنگ اندازی های سیاسی عنوان کرد و افزود :در حوزه داخلی ۳۳ هزار و ۵۰۰ استاندارد تدوین کردیم اما روند و برنامه‌ریزی ما برای استانداردهای ملی جدای از استانداردهای معمول و سنتی پرداختن به استانداردهای جدید است ،یکی از این حوزه ها نانو است که کشور ما بر اساس آماری که دبیر ستاد نانو ارائه کرده درتدوین استانداردهای نانو بعد از چین و انگلیس رتبه سوم را دارا میباشد .در حوزه هسته‌ای نیز بیش از ۱۵۰ استاندارد تدوین شده. همچنین در حوزه‌های مدیریت بحران، معابر عمومی ،مسئولیت های اجتماعی و سایر حوزه های جدید استاندارد تدوین کرده‌ایم.

مرندی حوزه حلال را یکی از این حوزه های جدید دانست و گفت :امروزه استانداردهای مختلف بر اساس مذاهب گوناگون در کشورها تدوین می‌شود اما ما توانستیم با توجه به این اختلافات استانداردی تدوین کنیم که تمامی جهان اسلام آن را قبول داشته باشند .

معاون سازمان استاندارد کشور حلال را از دو منظر شرعی و اقتصادی دارای اهمیت عنوان کرد و اذعان داشت:گردش مالی حلال در دنیا بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار است. اگر ما بتوانیم برای کشورمان روی ۵ درصد همین میزان هدف‌گذاری کنیم با توجه به بازارهای کشورهای هدف مبلغی معادل ۱۲۵ میلیارد دلار می‌شود یعنی ۳ برابر درآمدهای ارزی نفت ،بنابراین حلال می تواند ما را از درآمدهای نفتی بی‌نیاز کند.

وی چشم‌انداز برنامه‌های آینده سازمان استاندارد را بر اساس اولویت شامل سه حوزه توسعه، حضور و فعالیت بیشتر در حوزه بین‌المللی، توسعه استانداردهای خدمات و اجرا کردن ماده ۳ قانون جدید در سازمان ملی معرفی کرد که طبق ماده ۳ این قانون تمام دستگاه‌های اجرایی کشور موظف می‌شوند تمام فعالیت های شان را بر اساس استاندارد انجام دهند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=8199

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.