• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024
3

برای محصولات بومی استان استاندارد تدوین می شود/۹۰درصد آسانسور ادارات استاندارد ندارند

  • کد خبر : 4722
  • 28 مهر 1397 - 12:42

همایش تجلیل از واحدهای صنعتی نمونه و کارشناسان و فعالین این حوزه، به مناسبت هفته ملی و روز جهانی استاندارد باحضورمسئولین  استان  در این اداره کل برگزارشد. به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های این سازمان بیان داشت: درحوزه استاندارد سازی یکی از محورهای مهم، تدوین استانداردهای […]

همایش تجلیل از واحدهای صنعتی نمونه و کارشناسان و فعالین این حوزه، به مناسبت هفته ملی و روز جهانی استاندارد باحضورمسئولین  استان  در این اداره کل برگزارشد.

به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های این سازمان بیان داشت: درحوزه استاندارد سازی یکی از محورهای مهم، تدوین استانداردهای ملی و پیشنهاد استانداردهای بین المللی است. طی ۴ سال گذشته دراستان کرمانشاه موفق به  تدوین ۸۱ استاندارد و۳۵۰ بروزرسانی شده‌ایم.

وی با بیان اینکه درراستای حمایت ازکالاهای بومی استان ۱۱ استاندارد برای محصولاتی بومی استان همچون نان برنجی، روغن حیوانی و…  تدوین شده است، گفت: طی چند سال گذ شته برای۲ واحد تولیدی نان برنجی پروانه استاندارد صادرکرده و همچنین درسال گذشته برای ۹ واحدکارگاهی روغن حیوانی کرمانشاهی پروانه صادر شده است. مشاوره های لازم برای این واحد ها داده شده که دربحث تجاری سازی و اشتغال پایدار بامشکلی مواجه نشویم و سطح کیفیت استانداردمحصولات بومی را ارتقاء دهیم.

نیازی افزود: با توجه به اینکه بالغ بر۷۰ درصد ذخایرقیرطبیعی درحوزه گیلانغرب است در۲ سال گذشته پیشنهاد تدوین استناندارد بین المللی قیرطبیعی را برای اولین باردراستان کرمانشاه  توسط یکی ازاستاتید دانشگاه رازی و رییس بنیادملی نخبگان داده شد که درسطح ملی پذیرفته  و درسطح بین المللی نیز ارسال شده که ۱۳ کشور عضو ازجمله آمریکا باید این راتایید کنند تا پذیرفته شود.

وی تصریح کرد: درجهت حمایت ازواحدهای تولیدی ازفعالیت‌های ما این است که اگرواحدی درسطح ملی انتخاب شوند به مدت یکسال نمونه برداری از خط تولید آن انجام نشود و تنها محصولات این واحد درسطح بازارکنترل می شوند.

هزینه کنترل و درج علامت استاندارد کالاهای کوله بری را سازمان استاندارد پرداخت می کند

استاندارد نیازی گفت:هرساله حجم زیادی از محصولاتی که وارد کشور می شود تحت عنوان کوله بری‌انجام می گیرد که سازمان استاندارد برای کالاهای گمرکی کنترل انجام می دهد اما پیشنهاد دادیم که این کنترل ها برای کالاهای کوله برها با هزینه سازمان ملی استاندارد انجام شود .

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه اذعان داشت : طبق مصوبه مجلس و ابلاغ ریاست جمهوری همکاران ما به عنوان ضابط قضایی معرفی شدند و درصورت بروز مشکل درکالای واحد تولیدی رسما اقدام می شود. درسال گذشته ۳۴ واحدتولیدی راپلمب کردیم که ۱۶ واحدمجددا توانستند فراینداستاندارد سازی را انجام و نشان استاندارد بگیرند.

ضریب استاندارد در واحدهای تولیدی استان ۱۰۰ درصد است

نیازی با اشاره به اینکه ضریب استاندارد دراستان۱۰۰ درصد است گفت :ازهزار۱۱۴ پروانه استاندارکه برای فراورده ها ی ۵۱۳ واحد صادرشده است تمام واحدها قانون مند بوده اند. طی ۷ماه گذشته ۹۳ مورد صدور پروانه و تمدید داشته ایم که برای هرواحدی که پروانه صادر می شود یک نفر اشتغال تحت عنوان مدیرکنترل کیفیت ایجاد می شود.درحال حاضر ۳۵۰ نفر مدیر کنترل کیفیت تحت پوشش ماهستند. امسال برای ۳۷ نفر پروانه صادرشده که ۳۲ اشتغال به همراه داشته است . درسال گذشته ۹۹ پرووانه تعلیق و ابطال داشتیم تا ازتولیدکالای بی کیفیت جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه دربحث جعل برچسب انرژی رتبه اول کشوری را کسب کرده ایم یادآور شد: به بحث نظارت توجه ویژه ای داریم. ازابتدای سال جاری ۷هزار و۲۰۰ بازرسی انجام شد که ۲هزار و۷۰۰ کالای فاقد علامت یا جعل علامت شناسایی شد .

۲۸۰ دستگاه پخت نان استان نیاز به نوسازی دارد

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه به موضوع بازرسی ازکارخانجات آرد و خبازی ها پرداخت و بیان داشت: ۱۶کارخانه آرد درحال حاضرتحت پوشش ما هستند.برای آنها ۵۲پروانه استاندارد صادرشده است. ازابتدای سال جاری  ۴۴ بازرسی ازآنها انجام شده که ۴۸ نمونه برداری آزمون انجام شده است. اکثردستگاه های پخت نان نیازبه نوسازی دارندبالغ بر۲۸۰ دستگاه شناسایی شده که ازحررات مستقیم استفاده می کنند و برای مصرف کننده مشکلات گوارشی ایجاد می کند.

وی با اشاره به مصرف انرژی واحدهای تولیدی انرژی بر اذعان تاکید کرد: ازاوایل سال ۹۶ طرح بهینه سازی انرژی کارخانجات با توجه به مصوبه مربوطه ، بیش از۱۰۰مورد بازرسی انجام شده است که از۹۲ واحد مشمول، ۴۵ واحد توانستند گواهینامه انطباق بامعیارمصرف انرژی رابگیرند.

وسایل‌بازی غیراستاندارد پارک‌های شهر کرمانشاه جمع آوری شد

نیازی با اشاره به تجهیزات شهربازی‌ها و پارک ها گفت: ۹۲۳ بازرسی ازتجهیزات منصوبه درپارک محله ها انجام گرفته که ۱۴۰ تجهیز که فلزی بودند و توسط شهرداری نصب شده بود باطلاع به این اداره جمع آوری شد.برای اولین باراز۲۰۷ مهد کودک استان با ۲۰۳ وسیله بازی هم بازرسی انجام شد  تعداد زیادی ازآنها  نیاز به اصلاح دارند .

اگر حادثه‌ای برای آسانسوری رخ بدهد مدیر اداره مسئول است

وی آسانسورهای برقی را مهم ترین چالش استان برشمرد و گفت : بالغ بر ۹۰ درصد آسانسورهای منصوبه درمکان های دولتی و عمومی استان  استاندارد سازی نیستند و هرلحظه امکان وقوع حادثه خطرناک وجود دارد. به همه مکان‌های دولتی مکاتبه کردیم که اگرحادثه ای برای آسانسورها ایجاد شود مدیرآن دستگاه مکلف به پاسخگویی می باشد. درسال گذشته از۱ هزارو۳۷۰ بازرسی ازآسانسورها انجام شد که تنها ۷۰۰مورد موفق به دریافت گواهینامه ایمنی شدند.

وی شرط تمدید پروانه استاندارد را حفظ استمرارکیفیت کالا دانست و گفت :طرح بازرسی کنترل بازار تحت عنوان طرح طاها درکل کشور به منظور ارتقاءسطح سلامت و ایمنی جامعه ازطریق کنترل کیفیت دربازار مصرف درحال انجام است. بازرسان اداره کل کالاها رابطور تصادفی خریداری می کنند و این نمونه ها درآزمایشگاه ها مورد بررسی قرارمی گیرد تا ازکیفیت کالا اطمینان حاصل شود و کالایی که به دست مصرف کننده می رسد سالم باشد. هزینه هر نمونه ۵۰۰هزارتومان است که ازاعتبارات سازمان تخصیص داده می شود.

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه اذعان داشت : ازابتدای سال ۹۷ ، ۷هزارو ۲۰۰بازرسی ازاصناف استان انجام گرفت که ۴۰هزارو ۶۹ درحوزه صنایع غذایی ،۱۲۰۰ مورد دربحث صنایع ساختمانی ،۷۵۰مورد برای خودرو وبرق و۶۰۰ مورد در زمینه های دیگر بوده است .طی این بازرسی ها ۲هزارو۲۳۰ فرآورده به دلیل نداشتن علامت استاندارد یا جعل این علامت جمع آوردی و امحاء و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند .

وی با اشاره به بازرسی از تاسیسات گازپرکنی و خدمات شارژ سیلندر مایع که مشمول استاندارد اجباری اند،گفت :۱۸ واحد تحت پوشش داریم و این واحد ها به صورت دوره ای بازرسی می شوند. ازابتدای سال ۹۷، تعداد۴۵ هزار شیر و سیلندر بازسازی و نوسازی شده که دراین زمینه جز استان های پیش رو هستیم. در ۴ سال گذشته بالغ بر۵۵۰ هزار بازسازی و به حوزه عرضه ارسال شده اند.

نیازی در بحث مصنوعات فلزی و طلا وجواهر گفت : تنها مرجع درتعیین عیار فلزات و مصنوعات سازمان ملی استاندارد است .ما ۲۰۰واحد صنفی  و ۴ کارگاه تحت پوشش داریم . کالاهای عرضه شده دراین زمینه باید کد شناسایی و علامت استاندارد داشته باشند.‌ طی سنوات گذشته دراستان کرمانشاه برای ۱۲ کارگاه د این زمینه پروانه صادر شد که درحال حاضر ۴ واحد فعال هستند وباقی به علت بالا بودن هزینه ها قادر به ادامه نبودند . ازاین۴ واحد طی ۷ ماه گذشته تعداد۳۰ بازرسی انجام شده است .

نیازی بااشاره به مسئولیت های اداره استاندارد دربحث اندازه شناسی بیان داشت: ترازو حتما باید دارای پلمب استاندارد باشد تا اجازه عرضه داشته باشد. درسال جاری هزارو۵۰ پلمب گذاری برای ترازو های استان انجام و ۴هزار بازرسی از ترازو انجام شده است. برای باسکول هایی که بیشتر درحوزه کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرددرحال حاضر ۲۸۰ باسکول فعال داریم که به صورت دوره ای بازرسی

می شوند.

وی دربحث سوخت ادامه داد: دراستان ۱۰۴ جایگاه عرضه سوخت داریم که مرتبا درسال ۲ باربررسی می شوند.درسال گذشته۱هزارو۱۶۸ بازرسی داشتیم که سطح عملکرد همه با استاندارد ملی مطابقت داشته است .

 

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=4722

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.