• امروز : پنج شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 18 April - 2024
2

بازی یازده نفر در زمین شهر

  • کد خبر : 4204
  • 01 مهر 1397 - 12:56

میلکان – سرنوشت شهر یک میلیون نفری کرمانشاه در انتظار مشخص شدن نتیجه بازی اعضای شورای شهر برای انتخاب شهردار است. از پنجم تیر امسال پس از استعفای آرش رضایی شهردار پیشین کرمانشاه، شورای شهر تاکنون ۱۵ جلسه برای انتخاب شهردار برگزار کرده اما هنوز شهردار جدید کرمانشاه را انتخاب نکرده اند. اختلاف نظر اعضای […]

میلکان – سرنوشت شهر یک میلیون نفری کرمانشاه در انتظار مشخص شدن نتیجه بازی اعضای شورای شهر برای انتخاب شهردار است.

از پنجم تیر امسال پس از استعفای آرش رضایی شهردار پیشین کرمانشاه، شورای شهر تاکنون ۱۵ جلسه برای انتخاب شهردار برگزار کرده اما هنوز شهردار جدید کرمانشاه را انتخاب نکرده اند.

اختلاف نظر اعضای شورای شهر تا حدی بالا گرفته است که در جلسه ۲ هفته گذشته این شورا ۲ نفر از اعضا به صورت فیزیکی با یکدیگر درگیر شدند که این درگیری با دخالت دیگر اعضا ختم به خیر شد.

آخرین جلسه شورای اسلامی برای انتخاب شهردار دوشنبه گذشته در شهرداری کرمانشاه برگزار شد، که در این جلسه احسان احسانی، پیمان موسوی اجاق و ابراهیم مرادی غایب بودند و سید حجت موسوی اجاق سخنگوی شورای با ترک جلسه آن را از رسمیت خارج کرد.

۱۱ عضو این شورا در ۲ گروه پنج و ۶ نفره تقسیم شده اند و بر سر انتخاب شهردار با یکدیگر اختلاف نظر دارد.

یکی از اعضای شورای شهر که نخواست نامی از او برده شود، در گفت وگو با میلکان، عنوان کرد: میثم موسوی اجاق، پیمان موسوی اجاق، حجت موسوی اجاق، احسان احسانی و ابراهیم مرادی اعضای گروه پنج نفره و غلامرضا امیری، رسول آزادی، کامران ملکی، طیب حیدری، مازیار رضایی و سالار احمد زاده اعضای گروه شش نفره شورای شهر را تشکیل می دهند که در یک قرارداد نانوشته باهم هم رای شده اند.

۲ گزینه روی میز شورا

ابراهیم مرادی در گفت وگو با میلکان، با بیان اینکه هشت گزینه برای تصدی شهرداری کرمانشاه در شورای شهر مورد بررسی قرار می گیرند، عنوان کرد: از میان این گزینه ها احتمال تصدی سمت شهرداری برای منوچهر فخری شهردار اسبق کرمانشاه و علی حیدر کرمی معاون اداری و مالی شهرداری از دیگر گزینه ها بیشتر است.

وی اختلاف نظر در شورای شهر را امری طبیعی دانست و افزود: در شوراهای بسیاری از شهرهای بزرگ اعضا در ۲ طیف اصلاح طلب و اصولگرا با یکدیگر رقابت می کنند اما در شورای شهر کرمانشاه این طیف بندی ها وجود ندارد و یازده نفر از قومیت های مختلف قصد به کرسی نشاندن نظر خود را دارند.

حاضران امروز، غایبان دیروز

فرماندار کرمانشاه با انتقاد از روند انتخاب شهردار توسط اعضای شورای شهر، گفت: بر اساس قانون اعضای شورای شهر رسما تا دهم مهرماه برای انتخاب شهردار زمان دارند و در صورتی که تا آن تاریخ نتوانند شهردار مورد نظر را انتخاب کنند، تخلف آن ها به هیات نظارت بر شوراها ارسال خواهد شد.

فضل الله رنجبر با بیان اینکه غایبان در جلسه شورای شهر باید پاسخگو باشند، اظهارداشت: در دور نخست هیات رییسه شورای شهر نیز کسانی در جلسات غیبت می کردند که این افراد حاضران جلسات امروز هستند.

وی تعلل در انتخاب شهردار کرمانشاه را فرصت سوزی دانست و گفت: با وجود اینکه قانون سه ماه فرصت برای انتخاب شهردار داده است اما چون در فصل تابستان و کار قرار داریم و امور شهری نیز نیاز به برنامه ریزی بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت دارد، انتخاب هرچه سریعتر شهردار ضروری است.

به گفته رنجبر با توجه به فصل کاری و اختصاص اعتبارات عمرانی، تعلل در انتخاب شهردار بیش از این جایز نیست.

درخواست برای انحلال

پس از درگیری فیزیکی اعضای شورای شهر، رسول آزادی عضو و رئیس پیشین این شورا در گفت و گو با رسانه ها از استاندار کرمانشاه خواست که شورای شهر را منحل کند.

وی ضمن انتقاد از عملکرد شورا عنوان کرد: یک سری افراد دنبال لابی گری و امتیازگیری از شهردار آینده هستند و این کار موجب تاخیر در انتخاب شهردار شده است.

این عضو شورای شهر همچنین در رابطه با علت تاخیر در انتخاب شهردار گفت: برخی عادت کرده‌اند به زور حرف خود را به کرسی بنشانند؛ وقتی نظر مخالف می شنویم باید به قانون تمکین کنیم، ترک جلسه معنی ندارد و رای و نظر باید رای و نظر اکثریت شورا باشد.

آزادی همچنین نسبت به نحوه برگزاری انتخابات شورای شهر نیز انتقاد کرد و گفته است: خرید و فروش رای در زمان رای گیری باید موجب رد صلاحیت کاندیداها شود، اما در قانون در صورت اثبات این جرم تنها جریمه ۱۰۰ هزار تومانی لحاظ شده و سوال من از قانونگذاران این است که کجای این جریمه بازدارندگی دارد؟

 نداشتن وحدت رویه در معرفی شهردار کرمانشاه

سالار احمدزاده یکی از اعضای شورای شهر کرمانشاه عقیده دارد: تعلل در انتخاب شهردار فرصت سوزی برای به پایان رسیدن برنامه های زمان دار شهری است.

وی چندی پیش در گفت و گو با ایرنا، گفت: کرمانشاه نیاز به شهردار دارد و انتخاب آن به یکی از مهم ترین مسایل روز شهر تبدیل شده است، چرا که اکثر پروژه ها در دست اجراست که تفویض اختیارات و تصمیم گیری ها باید توسط شهردارانجام شود.

این عضو شورای اسلامی شهر کرمانشاه با بیان اینکه شهرداران گذشته هرکدام در راستای توسعه شهری گام برداشته اند گفت: از شهردار منتخب انتظار می رود اتمام امور مهم و نیمه تمام شهری همچون پروژه میدان امام حسین (ع)، قطارشهری و احداث پارک گردشگری در سراب قنبر کرمانشاه را در اولویت های کاری خود قرار دهد.

نبود شهردار و فراموشی برنامه های بلند مدت

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در گفت و گو با ایرنا، از سرپرست شهرداری کرمانشاه به عنوان فردی فعال و توانمند یاد کرد و گفت: با این وجود سرپرستان شهرداری در اکثر مواقع به اقدام های بلندمدت دست نمی زنند چرا که می دانند زمان خدمت محدودی دارند. مهرداد سالاری با تاکید براینکه بسیاری از برنامه های بلندمدت شهری منوط به انتخاب شهردار است، افزود: درست است که قانون تا سه ماه برای انتخاب شهردار به اعضای شورا زمان داده است ولی این دلیل نمی شود که انتخاب شهردار در ماه و روزهای پایانی انجام شود.

گزارش از سامان رحمتیان

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=4204

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.