• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024
1
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

تولید سالیانه بیش از ۴ هزار تن عسل در استان كرمانشاه

  • کد خبر : 3563
  • 27 تیر 1397 - 13:25

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با توجه به توسعه زنبورداری در استان و شرایط خوب طبیعی از نظر رویش گل، مراتع و تلاش بهره‌برداران در رعایت مسائل فنی و علمی؛ تولید عسل در استان کرمانشاه به ۴۰۸۲ تن در سال رسیده است. به گزارش میلکان آنلاین، دکتر شهبازی با بیان خبر فوق افزود: […]

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با توجه به توسعه زنبورداری در استان و شرایط خوب طبیعی از نظر رویش گل، مراتع و تلاش بهره‌برداران در رعایت مسائل فنی و علمی؛ تولید عسل در استان کرمانشاه به ۴۰۸۲ تن در سال رسیده است.

به گزارش میلکان آنلاین، دکتر شهبازی با بیان خبر فوق افزود: با توجه به اینکه تولید عسل استان در سال ۹۵ حدود ۲۸۸۰ تن بوده؛ میزان تولید عسل استان کرمانشاه در سال ۹۶ حدود ۴۰ درصد رشد داشته است.

شهبازی با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه بیش از ۳۱۰ هزار کلنی زنبورعسل به صورت مدرن و بومی وجود دارد خاطرنشان کرد: این تعداد کلنی زنبورعسل توسط ۲۹۰۰ بهره‌ بردار نگه داری و پرورش داده می شود.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد کلنی زنبورعسل در شهرستانهای کنگاور و صحنه قرار گرفته تصریح کرد: دو شهرستان یاد شده دارای بهره‌برداران حرفه ای در تولید عسل بوده و نقش بسزایی در تولید عسل استان دارند.

شهبازی اضافه کرد: در کلیه شهرستان های استان نیز پرورش زنبورعسل وجود دارد و کمترین کلنی ها مربوط به شهرستانهای قصرشیرین و ثلاث باباجانی می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه زنبورداران علاوه بر تامین عسل استان، سایر فراورده ها را نیز تولید می کنند افزود: علاوه بر عسل سایر فراورده ها شامل ژل رویال، موم، بره موم و… را تولید می کنند.

شهبازی با اشاره به اینکه پرورش زنبورعسل در سال های اخیر در استان توسعه یافته تصریح کرد: تولید عسل و فراورده های آن نقش بسزایی در ایجاد اشتغال در استان دارد.

شهبازی افزود: با توسعه پرورش زنبورعسل و تولید فراورده های آن زمینه اشتغال  فراهم می شود.

شهبازی با اشاره به مزایای وجود کندوهای زنبورعسل در مزارع کشاورزی گفت: وجود کندوهای زنبورعسل در افزایش عملکرد مزارع کلزا و سایر زراعت ها مفید است.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=3563

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.