• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
3
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه :

در کرمانشاه کمبود مسجد داریم / ۵۵درصد روستاهای استان مسجد دارند

  • کد خبر : 3496
  • 23 تیر 1397 - 7:56

در کرمانشاه یک هزار و۳۰۰ مسجد داریم که فقط حدود هزار مورد آن ها فعال بوده و نماز در آن ها برپا میشود. به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تعداد مساجد شهر کرمانشاه را بسیار کم دانست و گفت:علاوه بر این ۱۲۰ مسجد در شهر کرمانشاه نیاز به حداقل۵۰ مسجد […]

در کرمانشاه یک هزار و۳۰۰ مسجد داریم که فقط حدود هزار مورد آن ها فعال بوده و نماز در آن ها برپا میشود.

به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تعداد مساجد شهر کرمانشاه را بسیار کم دانست و گفت:علاوه بر این ۱۲۰ مسجد در شهر کرمانشاه نیاز به حداقل۵۰ مسجد دیگر داریم.

حجت الاسلام اسماعیل قبادی در نشست خبری که باحضور جمعی از خبرنگاران در محل سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد بیان داشت: در دیگر شهرستان ها و در روستاها ی استان نیز به شدت کمبود مسجد داریم به طوری که ۵۵ درصد روستاهای استان فاقد مسجد هستند.

وی رسالت اصلی روحانیون به عنوان مبلغان اسلام را مردم داری دانست و تصریح کرد:رسالت سازمان تبلیغات اسلامی نیز حفظ ارزش ها، شهامت ها و کرامت های انسانی است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به این موضوع که رویکرد این سازمان با سایر دستگاه های دولتی بسیار متفاوت است گفت:رویکرد سازمان تبلیغات اطلاع رسانی است. خوشبختانه توانسته ایم به خوبی رسالت خود را انجام دهیم . نشانه ی این ادعای ما بیشترین ارتباط با مردم نسبت به سایر دستگاه های دولتی است.

وی با یادآوری تلاش های دشمن و حضور عوامل بیگانه و نفودی درکشور بزرگ ترین وظیفه ی سازمان تبلیغات را سد جریان های نفوذی بین مردم دانست و متذکر شد:سازمان تبلیغات دائما زیر ذره بین گروه های معاند و ضد انقلاب است اما مشکل اساسی ما با افرادی است که در داخل کشور به دنبال اشاعه ی افکار کشور های بیگانه هستند و انحرافات فکری،فرهنگی و فقهی در جامعه ایجاد میکنند.

قبادی  در ادامه به ارائه ی گزارشی از سیاست گزاری های سازمان تبلیغات پرداخت و اظهار داشت:در استان کرمانشاه حدود ۲هزار هیئت مذهبی داریم . اداره‌ این هیئات‌ توسط خود مردم انجام می گیرد و این سازمان تنها وظیفه نظارت،هدایت و ارزیابی این هیئات‌را برعهده دارد. هرساله در ماه محرم میلیاردها تومان توسط این هیئت ها برای نذورات هزینه می‌شود.

وی از وجود۷۰۰ خانه قرآنی شهری و روستایی، ۱۰۰موسسه قرانی خودگردان و ۱۰۰محفل قرآنی در استان خبر داد و افزود:یک هزار و ۵۰۰مداح نیز در سطح استان در حال فعالیت هستند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اعزام و استقرار روحانیون به تمام مناطق و دستگاه ها را از جمله وظایف سازمان خواند و گفت: روحانیونی که به مساجد و ادارات اعزام می‌شوند پرداخت مستمری شان توسط خود این ادارات انجام میگرد و سازمان تبلیغات فقط در معرفی آن ها نقش دارد. اما روحانیونی که از طرف خود سازمان تبلیغات به مناطق حاشیه نشین شهر ازجمله دره دراز،آقاجان جعفرآباد و..‌. اعزام می‌شوند پرداخت مستمری با سازمان است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از۲۰۰ تا ۳۰۰ روحانی به صورت مستقیم در طول سال با ما در ارتباط هستند که در ماه های خاص سال مثل رمضان امسال این ارتباط به بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر رسید و به نقاط مختلف استان اعزام شدند که نیمی از این ها مبلغه ی خانم بودند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه هدف از فعالیت روحانیون در بخش‌های مختلف را افزایش مشارکت اجتماعی مردم در بخش‌های مختلف دانست ازجمله ترغیب مردم به حضور در انتخابات و تاکید کرد: فارغ از جانبداری از فرد و یا جناح خاص برای این سازمان فقط مشارکت مردم مهم است نه نتیجه خروجی از صندوق ها.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=3496

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.