• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
1
مدیر عامل و رییس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه

خاموشی‌ها برای مدیرت مصرف در ساعات پیک اعمال می‌شود/وسایل پرمصرف فقط در ساعات کم باری استفاده شود

  • کد خبر : 3325
  • 12 تیر 1397 - 14:10

مدیر عامل و رییس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به اینکه امسال تاکنون بالاترین پیک مصرف ثبت شده در استان ۶۳۰ مگاوات بوده است گفت: میزان تولید برق در کشور ۵۲هزار مگاوات است و با توجه به اینکه مصرف در حال حاضر به ۵۲هزار و ۸۰۰ مگاوات رسیده است برای […]

مدیر عامل و رییس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به اینکه امسال تاکنون بالاترین پیک مصرف ثبت شده در استان ۶۳۰ مگاوات بوده است گفت: میزان تولید برق در کشور ۵۲هزار مگاوات است و با توجه به اینکه مصرف در حال حاضر به ۵۲هزار و ۸۰۰ مگاوات رسیده است برای جبران این کمبود انرژی ۸۰۰ مگاوات کمبود مصرف اضافه خاموشی‌ها در برخی مناطق اعمال می شود.
به گزارش میلکان مهندس علیمراد مرادی مجد در نشست خبری که با حضور رسانه‌های استان کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: برق یکی از منابع انرژی است که قابل ذخیره کردن نیست و به همان میزان که نیاز مصرف است باید همزمان تولید شود.
وی با اشاره به اینکه با افزایش دمای هوا در فصل تابستان میزان مصرف مشترکین با توجه به استفاده از وسایل سرمایشی افزایش پیدا می کند ، بیان داشت: با بالا رفتن میزان مصرف انرژی برق دو استراتژی مدیریت مصرف و تولید بیشتر پیش روی ما قرار می گیرد.
مرادی مجد تصریح کرد: با توجه به اینکه افزایش تولید هزینه‌های سنگینی را به کشور تحمیل می کند این میزان افزایش تنها در ساعاتی از سال مورد بهره برداری قرار می گیرد بهتر است با مدیریت مصرف از راکد شدن سرمایه های ملی و آسیب وارد شدن به محیط زیست جلوگیری کنیم.
وی دو راهکار ضرورت هاي اقتصاد انرژي و کاهش مصرف را شامل؛ هدفمند كردن يارانه هاي انرژي، اصلاح ساختار و قوانين ارتقای فناوري و اصلاح رفتار مصرف كنندگان بر شمرد و تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که می تواند باعث کنترل انرژی بشود واقعی بودن قیمت است قیمت پایین برق در ایران نسبت به دیگر کشورها یکی از دلایل عدم تمایل به صرفه‌جویی است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه اظهارداشت: مقايسه سرانه مصرف حاملهاي انرژي در ایران نسبت به جهان در بخش برق ۲هزار و ۵۵۰ کیلووات ساعت به ۹۰۰ کیلووات ساعت است و این نرم مصرف در آب ، بنزین و گاز نیز به همین میزان میباشد.
وی خاطرنشان ساخت: سهم مصرف در بخشهای مختلف ادارات به این ترتیب است که وسایل سرمایش و خنک کننده هوا ۶۵ درصد برق مصرفی را شامل می‌شود و بخشهای روشنایی، عمومی و ملزومات به ترتیب ۲۲ ، ۶ و ۷ درصد را شامل می شود.
مرادی مجد تصریح کرد: با توجه به سهم بالای بخشهای روشنایی و سرمایشی در مصرف برق ادارات پیشنهاد میشود ؛ دربخش روشنایی از لامپهای کم مصرف و LED، پروژکتورهای LEDبه جای گازی در روشنایی محوطه ها استفاده شود. دربخش سرمایش نیز از سیستم های هوشمند مرکزی ، ترموستات در اتاقها، خاموش نمودن روشنایی و سیستم های سرمایش و گرمایش درساعات غیر اداری و روزهای تعطیل و تغییر ساعت کار در تابستانها استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه راندمان لامپهای رشته‌ای در تولید نور ۵ درصد و در لامپهای LED 95 درصد است گفت: امکان دارد که در هنگام خرید لامپ رشته ای ارزانتر باشد اما در محاسبه ای که صورت گرفته است در مدت زمان مساوی هزینه خرید و مصرف انرژی در لامپ های رشته ای حدودا ۷ برابر لامپ‌ها LED میشود.
رییس هیئت مدیره شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: با توجه به تلفات بالای ۲۲ درصد انرژی در سال ۹۲ در این بخش با حساسیت بیشتری برخورد کردیم و با جمع آوری انشعابات غیر مجاز و تبدیل بخشی از آن به انشعاب مجاز این آمار در سال ۹۶ به ۱۵٫۵ درصد رسیده است .
وی به شاخص مدت زمان خاموشی مشترکین در سال نیز اشاره کرد و گفت: این شاخص در کشور به صورت میانگین ۸۰۰ دقیقه در سال است که در کرمانشاه به ۳۰۰ دقیقه در سال رسیده است. اما با نرم ۱۴ دقیقه در سال کشورهای اروپایی فاصله زیادی داریم.
مرادی مجد سرقت تجهیزات را یکی دیگر از چالشهای شرکت برق عنوان کرد و گفت: علی رغم روند کاهش سالهای ۹۲ تا ۹۵ از ۳میلیارد و ۱۳۰میلیون تومان به ۳۷۶ میلیون تومان اما متاسفانه در سال ۹۶ مجددا شاهد رشد سرقتها تا مبلغ ۴۵۲ میلیون تومان بودیم.
وی بیان داشت: کرمانشاه با ۲/۵ درصد از جمعیت و ۱/۵ درصد از مساحت کشور ۲/۲ درصد از مشترکین شرکت توزیع برق کشور را شامل می شود اما از نظر سرانه مصرف به واسطه اینکه استان کرمانشاه استانی صنعتی نیست نصف سرانه مصرفی کشور مصرف برق دارد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بیان اینکه ۷۵۰ هزار مشترک کرمانشاهی ۳هزار میلیون کیلووات ساعت برق در طول سال مصرف می کنند گفت: پیک بار مصرف برق در سال گذشته با رشد ۵۲ مگاواتی نسبت به سال ۹۵ به ۷۲۲ مگاوات رسید.
وی در مقایسه سهم مصرف مشترکین تعرفه‌های مختلف توزیع برق استان کرمانشاه نسبت به کشور بیان داشت: سهم استان کرمانشاه در مصارف خانگی، عمومی و معابر ۶۸ درصد است که نسبت به کشور ۱۵٫۸ بالاتر اما در بخشهای صنعت، کشاورزی و تجاری که نشان از تولید و بهره‌وری در انرژی برق میباشد ۴۶٫۲ و نسبت به مصرف کشوری در این بخشها ۱۴٫۲ درصد کمتر است .
وی در بخش دیگری از این نشست خبری به دیگر شاخصهای عملکردی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در سال ۹۶ در مقایسه با سال ۹۵ پرداخت و گفت: درصد تلفات انرژي با ۱۵٫۸۸ درصد نسبت به سال ۹۵ ۴/۲۴ درصد کاهش پیدا کرده است و درصد فروش به وصول این شرکت نیز با رشد ۲٫۶۴ درصدی به ۹۵٫۲۰ درصد رسیده است.
وی از روند کاهشی رشد تعداد مشترکین با توجه برق‌دار شدن تمامی روستاهای استان و کاهش ساخت و سازها خبر داد و گفت: در استان کرمانشاه تنها ۲۶روستا به واسطه خالی بودن از سکنه و زندگی فصلی در آنها و یا واقع شدن در مناطق ممنوعه مرزی برقدار نشده است.تعداد ۵ روستا نیز با بيش از ۵۰ خانوار سكنه در استان با استفاده از نيروگاه هاي خورشيدي برقدار گرديده است.
وی با بیان اینکه درصد وصول به فروش انرژی در سال ۸۸ صد درصد بود و با هدفمندی یارانه ها وصول مطالبات برق مشترکین با کاهش چشمگیری به ۸۶٫۳۱ درصد رسید گفت: طی سالهای اخیر با تلاشی که توسط همکاران صورت گرفته است این میزان روند روبه رشدی پیدا کرده است اما هنوز نتوانسته است از ۹۵٫۲ درصد تجاوز کند .
وی مطالبات شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه را ۱۰۳ میلیارد تومان یعنی حدود نیمی از درآمد سال گذشته این شرکت اعلام کرد و بیان داشت: ۵۷درصد این مطالبات مربوط به بخش عمومی و ادارات است و بخشهای خانگی ، صنعت، کشاورزی و سایر مصارف نیز به ترتیب ۲۰ ، ۷، ۲، و۱۴ درصد را شامل می شود.
افزایش و یا کاهش برق مصرفی ادارات در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ بود که در این آمار شرکت های نفت و گاز ، آب و فاضلاب روستایی و راه و شهرسازی به ترتیب با ۳۰، ۲۱ و ۱۷ درصد بیشتررشد مصرف را داشته‌اند و آب منطقه‌ای، صداو سیما و استانداری نیز به واسطه مدیریت مصرف و صرفه جویی که داشته اند به ترتیب ۲۵، ۱۱ و ۸ درصد کاهش مصرف داشته اند.
در راستای مدیریت مصرف هیات دولت مصوبهای درخصوص الزام رعایت مدیریت مصرف در تابستان ۹۷ به استانداریها ابلاغ کرده است که در آن ، تغییر ساعات کاری ادارات در شهرهای با دمای بیش از ۴۵ درجه ،کاهش مصرف برق ادارات در تابستان امسال نسبت به سال قبل به میزان ۱۰ درصد، استفاده از دیزل های اضطراری ادارات در ساعات ۱۲ الی ۱۸ و تنظیم دمای سیستم های خنک کننده برروی حد اقل ۲۵ درجه سانتیگراد مورد تاکید قرار گرفته است.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=3325

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.