• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
1

تامین آرد واحدهای خبازی استان بهتر از هر زمان دیگری در حال انجام است .

  • کد خبر : 13954
  • 26 مهر 1399 - 18:51
تامین آرد واحدهای خبازی استان بهتر از هر زمان دیگری در حال انجام است .

‍ مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در بازدید میدانی از واحدهای خبازی نقاط مختلف سطح شهر کرمانشاه : تامین آرد واحدهای خبازی استان بهتر از هر زمان دیگری در حال انجام است به گزارش میلکان آنلاین؛ ماشالله ارویسی افزود: ذخایر راهبردی استان کرمانشاه در بهترین حالت ممکن قرار دارد و ما به […]

‍ مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در بازدید میدانی از واحدهای خبازی نقاط مختلف سطح شهر کرمانشاه : تامین آرد واحدهای خبازی استان بهتر از هر زمان دیگری در حال انجام است
به گزارش میلکان آنلاین؛ ماشالله ارویسی افزود: ذخایر راهبردی استان کرمانشاه در بهترین حالت ممکن قرار دارد و ما به عنوان پنجمین مرکز تولید گندم در کشور علاوه بر تامین گندم مورد نیاز مصرف داخل استان با حمل گندم به ۱۴ استان دیگر در اقصی نقاط کشور از جمله تهران ، البرز ، اصفهان ، چهار محال و بختیاری ، یزد ، کهکیلویه و بویر احمد ، نوار شمالی کشور و بخش هایی از نوار جنوبی و …… با عمل به برنامه های ابلاغی از سوی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ، نسبت به تامین بخشی از نیازهای این استانها نیز اقدام می نمایم .
ارویسی تصریح کرد: ببیش از ۲۰۰۰ واحد خبازی دارای مجوز در استان کرمانشاه در دوبخش شهری و روستایی و با دریافت سهمیه آرد یارانه ای نوع ۱ و نوع ۲ مبادرت به تامین نان مورد نیاز هم استانی های عزیز می نمایند .
ارویسی در ادامه با اشاره به کیفیت مطلوب آرد های تولیدی در استان کرمانشاه بیان کرد: هم اکنون ۱۴ کارخانه تولید آرد در استان مجهز به پیشرفته ترین دستگاههای آسیابانی مشغول به فعالیت می باشند و واحدهای خبازی در انتخاب هر یک از این کارخانه ها اختیار کامل دارند که با استفاده از سامانه توزیع و فروش آرد ، سهمیه آرد خود را خریداری نمایند .
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه کیفیت آرد و نان استان را قابل قبول دانست و اظهارکرد: افزایش کیفیت نان بستگی به عوامل متعددی دارد که نیمی از آن مربوط به کیفیت مواد اولیه از جمله کیفیت گندم و آرد دارد و نیمی دیگر مربوط به استاندارد بودن دستگاههای پخت نان و مهارت شاطر می باشد و تاکید ما همیشه علاوه بر ارتقا کیفیت آرد ، استاندارد سازی دستگاههای پخت نان و افزایش مهارت شاطر در زمان آماده سازی خمیر و پخت نان بوده است .
ارویسی در پایان به مردم شریف استان کرمانشاه اطمینان خاطر داد که خادمین مردم در زنجیره تامین نان مورد نیاز استان به صورت شبانه روزی مشغول به خدمت هستند و از مردم خواست تا علاوه بر تامین نان از واحدهای خبازی دارای پروانه فعالیت ، جواز کسب و پروانه بهداشتی ، در صورت مشاهده هر گونه مشکل یا تخلف احتمالی مراتب را با شماره گیری ۱۲۴تلفن بازرسی سازمان صنعت ، معدن و تجارت و یا شماره تلفن ۳۸۲۲۰۹۰۲-۰۸۳ روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه ، با کارشناسان ما در میان بگذارند .

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=13954

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.