• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 8 June - 2026
1
یک فعال اقتصادی:

ما در حال از دست دادن بازار عراق هستیم

  • کد خبر : 52057
  • 18 خرداد 1405 - 10:12
ما در حال از دست دادن بازار عراق هستیم

خلیل تنها، از فعالان اقتصادی و صنعتگران استان، با انتقاد از روند صدور کارت بازرگانی و عدم حل مشکلات سامانه انبارها، خواستار تشکیل منظم جلسات نیازسنجی با حضور تجار و دستگاه‌های اجرایی و قضایی شد. به گزارش خبرنگار میلکان، وی در این کارگروه با اشاره به مصوبات پیشین اظهار داشت: «قرار بود با برگزاری جلسات […]

خلیل تنها، از فعالان اقتصادی و صنعتگران استان، با انتقاد از روند صدور کارت بازرگانی و عدم حل مشکلات سامانه انبارها، خواستار تشکیل منظم جلسات نیازسنجی با حضور تجار و دستگاه‌های اجرایی و قضایی شد.

به گزارش خبرنگار میلکان، وی در این کارگروه با اشاره به مصوبات پیشین اظهار داشت: «قرار بود با برگزاری جلسات آموزشی برای اصناف و بازرگانان، مشکلات سامانه جامع و سامانه انبارها حل شود، اما متأسفانه هنوز این مسئله حل نشده است.»

او افزود: «افراد بیکار را با دادن کارت بازرگانی بدهکار می‌کنیم در حالی که حتی دفتر و سابقه تجاری ندارند.»

تنها با تأکید بر لزوم راه‌اندازی کارگروهی در استانداری پیش از تشکیل پرونده در تعزیرات، گفت: «بعد از آقای امیرمقدم، آن کارگروه عملاً تعطیل شد. اگر فعال بود، بسیاری از مسائل حل می‌شد.»

این فعال اقتصادی در پاسخ به اظهارات برخی مسئولان مبنی بر نبود تجار بزرگ در استان، تصریح کرد: «تجار ریشه‌دار و استخوان‌داری در کرمانشاه داریم، اما از آنان فاصله گرفته‌ایم. اکثر تجاری که من می‌شناسم بدهکار ارزی نیستند. مشکل اصلی نبود تسهیل‌گری و بی‌توجهی به این سرمایه‌هاست.»

وی پیشنهاد داد: «اتاق بازرگانی هر ۱۵ روز یک بار شورای تجار و یک اتاق فکر تخصصی تشکیل دهد تا نیازهای استان احصا و پیگیری شود.»

تنها در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به وضعیت حمل‌ونقل و تجارت با عراق هشدار داد: «قبلاً هر تن کالا با ۲۰۰ دلار وارد می‌شد، اما الان با ۱۰ هزار دلار وارد می‌شود. در عراق، گمرک عوارض را از ۵۰۰ دلار به ۷ هزار دلار افزایش داده و حتی روغن و برنج کوپنی مردم عراق را جمع کرده و به ایران فرستاده‌اند. ما در حال از دست دادن بازار عراق هستیم.»

او با اشاره به اقدامات رقابتی کشورهای عربی و ترکیه برای جذب تجار (از جمله معافیت مالیاتی و تخصیص ارز) تأکید کرد: «اگر به دنبال بازارهای جدید نباشیم، دوباره ضرر خواهیم کرد.»

این فعال اقتصادی در پایان خواستار برگزاری منظم جلسات نیازسنجی با دعوت از ستاد تسهیل، دستگاه‌های اجرایی و قضایی و همچنین حضور شخص تجار شد و گفت: «با تدبیر و درایت می‌شود مشکلات معیشت مردم و گرانی را حل کرد. گرانی هنوز رخ نداده، اما اگر این وضعیت واردات ادامه یابد، حتماً گرانی می‌آید.»

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=52057

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.