استان کرمانشاه با ثبت روزانه بیش از ۱۰۵ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری، در مسیر تحقق کامل برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
کریمی میزان نیاز روزانه بازار مرغ استان را حدود ۱۲۰ الی ۱۵۰ تن اعلام کرد و افزود: میزان مصرف مرغ به صورت معمول و در شرایط عادی بین ۱۲۰ الی ۱۵۰ تن است و در بازار شب عید ،ماه رمضان و …تقاضای بازار تا حدود ۲۰۰ تن در روز نیز گزارش شده اما در شرایط عادی تولید مرغ در کرمانشاه از نیاز داخلی فراتر رفته و روزانه بین ۴۰ تا ۵۰ تن مرغ مازاد به سایر استانها صادر میشود.
وی با اشاره به ظرفیت بالای واحدهای مرغداری استان، تعداد این واحدها را بیش از ۵۵۵ واحد عنوان کرد و اظهار داشت: «در ماههای اخیر، روند جوجه ریزی مطابق برنامه ریزیهای انجامشده و سطح ابلاغی وزارتخانه، به شکل مطلوبی پیش رفته است.»
           











