روغن حیوانی ادیب تنها تولید کنند روغن کرمانشاهی است که در سال 1404 همزمان موفق به کسب تندیس روز جهانی غذا و روز جهانی استاندارد به عنوان واحد نمونه تولیدی استان کرمانشاه شد.
به گزارش خبرنگار میلکان، در این همایش ها که با حضور دکتر منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه،مدیران استان و مسئولین از کشور و جمعی از مسئولان و فعالان حوزه تولید برگزار شد از اسکندر احمدی مدیرعامل شرکت روغن حیوانی ادیب و شیوا ظفری مسول فنی واحد این واحد به عنوان مسئول فنی نمونه تجلیل شد.
اسکندر احمدی مدیرعامل شرکت روغن حیوانی ادیب در گفتوگو با خبرنگار میلکان بیان داشت: روغن های حیوانی ادیب، حاصل جمع آوری روغن حیوانی عشایر غرب کشور است که برای جمع آوری آن از امکانات پیشرفته و دستگاه های اتوماتیک و مدرن استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه کارخانه ادیب،تحت نظر سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و درمان، فرآوری و در قوطی های بزرگ و کوچک با شناسه بهداشت وارد بازار می شود خاطر نشان ساخت: کارخانه روغن های حیوانی ادیب با سرمایه ثابت بیش از ۷۴۰میلیارد ریال و سرمایه در گردش بیش از ٣۵۰میلیارد ریال و با اشتغال زایی ده نفر بصورت مستقیم و ده ها نفر بصورت غیر مستقیم مشغول به فعالیت بوده و تولید ماهیانه آن ٢٠ تن و سالیانه ٢۴٠ تن می باشد که الحمدلله بخش اعظم تولید کارخانه با همراهی و همکاری مسئولین به کشورهای همسایه صادر میشود.
شرکت روغن حیوانی ادیب یکی از واحدهای نمونه استان می باشد که در سال های 1400 و 1401 نیز از سوی معاونت محترم غذا و داروی استان کرمانشاه حائز رتبه برتر استان و در سال ۱۴۰۳ نیز موفق به دریافت تندیس حمایت از حقوق مصرف کنندگان شد.
احمدی روغن کرمانشاهی را یکی از محصولاتی عنوان کرد که می تواند موجب ماندگاری روستاییان و رونق زندگی روستایی شود و تاکید کرد: بخشی از امکانات تهیه و تولید روغن در اثر اتصال زندگی روستایی به شهری امکان پذیر است.
وی تصریح کرد: روغن حیوانی از جمله محصولاتی است که در حال حاضر به دو شیوه سنتی و صنعتی تولید می شود و شکل تولید سنتی آن،سابقه ای دیرینه دارد.
این کار آفرین کرمانشاهی اظهارداشت: روغن حیوانی یک فرآورده روغنی، حیوانی و خوراکی است که از شیر گاو یا گوسفند تهیه میشود. طعم و کیفیت آن تا حد زیادی به نحوه خوراک و چرای دام بستگی دارد. این نوع کره، در مقایسه با کرههای صنعتی 80-85% پرچربتر است و خواص تغذیه ای بیشتر دارد. هم چنین مقادیر فراوانی ویتامین A،D،EوK دارد.
احمدی روغن حیوانی را دارای عمر قفسهای زیادی دانست و گفت: یعنی از تولید تا پایان انقضای محصول زمان زیادی میگذرد. همچنین در زمان پخت و پز در برابر گرما بسیار مقاوم است و تا حدود 250 درجه مقاومت میکند.
وی انواع روغن های حیوانی را شامل : روغن گوسفندی، روغن گاوی و روغن مخلوط دانست و خاطرنشان ساخت: این روغن هادر خصوصیات اساسی باهم تفاوت دارند.
محصولات شرکت ادیب به صورت بسته بندیهای : روغن حیوانی کرمانشاهی نیم کیلویی، روغن حیوانی کرمانشاهی 1 کیلویی و روغن حیوانی کرمانشاهی 17 کیلویی در فروشگاه ها قابل تهیه می باشد.











