• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
0

مولفان بومی استان کرمانشاه در نمایشگاه کتاب تهران معرفی می‌شوند

  • کد خبر : 47315
  • 20 اردیبهشت 1404 - 11:43
مولفان بومی استان کرمانشاه در نمایشگاه کتاب تهران معرفی می‌شوند

 رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه گفت: این سازمان، با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و ادبی شامل شعرخوانی و شاهنامه‌خوانی و همچنین معرفی کتاب‌های مولفان بومی استان، در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد. به گزارش میلکان به نقل از ایبنا؛ ایمان درخشی با تاکید بر اهمیت کتاب و فرهنگ در توسعه جامعه، از حضور فعال این […]

 رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه گفت: این سازمان، با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و ادبی شامل شعرخوانی و شاهنامه‌خوانی و همچنین معرفی کتاب‌های مولفان بومی استان، در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور دارد.

به گزارش میلکان به نقل از ایبنا؛ ایمان درخشی با تاکید بر اهمیت کتاب و فرهنگ در توسعه جامعه، از حضور فعال این سازمان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: در راستای معرفی کرمانشاه، برنامه‌های متنوعی از جمله شعرخوانی، شاهنامه‌خوانی و اجرای موسیقی در این نمایشگاه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به حمایت از نویسندگان کرمانشاهی افزود: سازمان فرهنگی با معرفی کتاب‌های مولفان بومی در نمایشگاه، از آنان پشتیبانی خواهد کرد. زیرا هر کتابی که از دل این سرزمین برمی‌خیزد، پنجره‌ای به تاریخ و فرهنگ این منطقه می‌گشاید. همچنین، مرحله دوم پویش «بانیان دانایی» در این رویداد آغاز می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه افزود: پویش «بانیان دانایی» سال گذشته پایه‌گذاری شد و شهروندان را ترغیب می‌کند تا کتاب‌های مازاد خود را برای مطالعه دیگران اهدا کرده و در قالب ویدیو، دیگران را نیز به این اقدام فرهنگی دعوت کنند، هر کتابی که به دست دیگری می‌رسد، جرقه‌ای از دانایی و آگاهی است که روشن می‌شود.

او همچنین از رونمایی پوستر مسابقه کتاب‌خوانی در این نمایشگاه خبر داد و گفت: این مسابقه با شعار «بخوانیم برای کرمانشاه» برگزار می‌شود که برگرفته از شعار ملی «بخوانیم برای ایران» است. کتاب می‌تواند ما را به یکدیگر نزدیک کند و این مسابقه فرصتی برای همگان است تا دانش و ذوق خواندن را با هم سهیم شوند.

این برنامه با همکاری دفتر امور بانوان استانداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اجرایی خواهد شد و جزییات آن به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

درخشی در پایان اظهار کرد: ما معتقدیم که جامعه‌ای که می‌خواند، جامعه‌ای است که رشد می‌کند و امیدواریم این برنامه‌ها بتوانند نقش موثری در ارتقای فرهنگی شهرمان داشته باشند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=47315

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.