• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
4
معاون استاندار تأكيد كرد:

هواشناسي تحليل و پيش بيني دقيق تري درباره گرد و غبار ارائه كند

  • کد خبر : 24203
  • 23 فروردین 1401 - 23:09

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري با تأكيد بر اينكه تحليل داده هاي هواشناسي بايد دقيق تر و سريعتر ارائه شود؛ گفت: اطلاعات و پیش‌بینی دقيق درباره زمان و چند و چون ورود ریزگردها سبب تسريع در تصميم گيري و حفظ سلامت دانش آموزان مي شود. به گزارش میلکان؛ منوچهر فخري امروز سه شنبه در جلسه […]

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري با تأكيد بر اينكه تحليل داده هاي هواشناسي بايد دقيق تر و سريعتر ارائه شود؛ گفت: اطلاعات و پیش‌بینی دقيق درباره زمان و چند و چون ورود ریزگردها سبب تسريع در تصميم گيري و حفظ سلامت دانش آموزان مي شود.

به گزارش میلکان؛ منوچهر فخري امروز سه شنبه در جلسه كارگروه شرايط اضطرار آلودگي هوا گفت: اگر بر اساس تحليل داده هاي هواشناسي و همچنين گزارش شاخص هاي محيط زيستي به اين نتيجه برسيم كه توده گرد و غبار براي سلامتي دانش آموزان زيان آور است؛ حتماً نسبت به تعطيلي مدارس اقدام خواهيم كرد، زيرا حفظ سلامت عمومي در اولويت قرار دارد.

وي افزود: متاسفانه در چند روز گذشته شاهد مهمان ناخوانده‌ای براي استان بوديم كه شرايط جوي را تحت تاثير قرار داد و بهار امسال را به کام ما تلخ کرد.

وي با بيان اينكه هوای کرمانشاه در سالجاري به مدت ۹ روز در شرايط غیراستاندارد بوده است، ادامه داد: از معدود استان هايي بوديم كه نسبت به تشكيل كارگروه به صورت مستمر براي كمتر شدن مشكلات ناشي از توده گرد و غبار براي مردم اقدام كرديم و حتي در يك روز دو بار اين جلسه را تشكيل داديم.

معاون هماهنگي امور عمراني استانداري كرمانشاه، تصريح كرد: منشاء اصلي ايجاد اين گرد و غبار خارج از استان است و در اين راستا پيگيري هاي لازم را با وزارت كشور انجام داده ايم و هرچند حل آن نياز به پیگیری‌های بین‌المللی دارد اما هم وظيفه داريم كه اقدامات لازم را براي به حداقل رساندن مشكلات و كاهش تبعات آن انجام دهيم.

وي با اشاره به گزارش اداره هواشناسي استان مبني بر ورود يك توده جديد گردو غبار به استان از امروز گفت: از اداره هواشناسي استان مي خواهيم كه داده ها و تجزيه و تحليل هاي خود را براي بررسي شرايط هواشناسي به صورت دقيق گزارش كند تا بر اساس آن بتوانيم در اسرع وقت نسبت به تصميم گيري هاي لازم اقدام كنيم.

رئيس كارگروه شرايط اضطرار آلودگي هوا ادامه داد: ممكن است تجزيه و تحليل داده ها به صورت ۱۰۰ درصد با واقعيت ها منطبق نباشد و انحراف چند درصدي در پيش بيني هواشناسي طبيعي است، اما اين تحليل ها نبايد به گونه اي باشد كه باعث عدم اتخاذ تصميم گيري در تمامي اركان و موضوعات مرتبط شود.

وي با اشاره به شرح وظايف كاري اداره هواشناسي و با بيان اينكه منبع اصلي براي اتخاذ تصميم گيري ها اداره هواشناسي استان است از اين اداره خواست كه نسبت به توليد داده هاي علمي و دقيق براي بررسي شرايط آب و هوايي اقدام كند تا بر اساس آن تصميم گيري هاي لازم از جمله تسريع در اعلام تعطيلي مدارس اتخاذ شود.

دكتر فخري با بيان اينكه سلامتي و تندرستي مردم براي ما از همه چيز مهم تر و با ارزش تر است، گفت: اگر بر اساس گزارشات محيط زيست به اين نتيجه برسيم كه توده گرد و غبار براي سلامتي دانش آموزان زيان آور است، نسبت به تعطيلي مدارس اقدام خواهيم كرد زيرا سلامتي جامعه و مردم براي ما يك اولويت بسيار مهم و ضروري است.

وي ادامه داد: هر چند كه منشاء اصلي تشكيل گرد و غبار خارج از كشور است اما مديريت ارشد استان تمام برنامه ها و اقدامات لازم را براي كاهش اثرات آن انجام مي دهد و با جديت پيگير اجراي برنامه هاي لازم و پاسخگو نمودن دستگاه هاي ذيربط براي انجام كار بهتر و دقيق تر مي باشد.

دكتر فخري گفت: با توجه به گزارشات اداره محيط زيست استان مبني بر غلظت ذرات گرد و غبار؛ براي تعطيلي مدارس در روز چهارشنبه امشب ساعت ۹ پس از تشكيل مجدد كارگروه و بنا به گزارشات اداره هواشناسي تصميم گيري هاي لازم اتخاذ و اعلام خواهد شد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=24203

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.