• امروز : سه شنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
4

نماي ساختمان هاي كرمانشاه بايد زيباتر شود

  • کد خبر : 12773
  • 17 شهریور 1399 - 4:43

استاندار کرمانشاه در جلسه با اعضای هیات مدیره سازمان مهندسی ساختمان گفت: از زحمات و تلاش های دلسوزانه و متعهدانه مهندسین در فرآیند بازسازی و احداث ۱۳۰ هزار واحد مسکونی، فرهنگی و آموزشی در مناطق زلزله زده تقدیر و تشکر کنم.   به گزارش پایگاه خبری میلکان آنلاین ؛ هوشنگ بازوند با بیان اینکه نظام […]

استاندار کرمانشاه در جلسه با اعضای هیات مدیره سازمان مهندسی ساختمان گفت: از زحمات و تلاش های دلسوزانه و متعهدانه مهندسین در فرآیند بازسازی و احداث ۱۳۰ هزار واحد مسکونی، فرهنگی و آموزشی در مناطق زلزله زده تقدیر و تشکر کنم.

 

به گزارش پایگاه خبری میلکان آنلاین ؛ هوشنگ بازوند با بیان اینکه نظام مهندسی استان علاوه بر مشارکت در امدادرسانی در فرآیند ساخت و ساز، تهیه نقشه و نظارت نیز کاملاً از نیروی های داخل استان استفاده کردند و با تلاش شبانه روزی رکوردی بی نظیر در مرحله بازسازی ثبت شد و مردم به زندگی عادی برگشتند.

بازوند افزود: کرمانشاه به لحاظ ویژگی های منحصربفرد و دارا بودن قابلیت های ویژه از گذشته تاکنون نقشی استراتژیک در منطقه داشته به استانهای همجوار نیز خدمات ارائه داده است، بنابراین این کلانشهر باید در حوزه ساخت و ساز شهری نیز الگوی منطقه باشد.

وی به تلاش های صورت گرفته برای معرفی کرمانشاه به عنوان نهمین کلانشهر کشور اشاره کرد و بیان داشت: تبدیل شدن کرمانشاه به کلانشهر بعد از ۲۵ سال که به هشت کلانشهر قبلی کشور اضافه شد؛ ظرفیت و فرصتی برای توسعه است و نیاز هست که سازمان نظام مهندسی ساختمان در این عرصه نقش آفرینی موثر داشته باشد.

بازوند با بیان اینکه ساخت و ساز صحیح و نمای زیبا از اجزای گردشگری است؛ اظهار داشت: نظام مهندسی ساختمان با ورود جدی به این موضوع می تواند شرایطی برای تغییر وضعیت و ایجاد سیمای زیبا شهری با بهره مندی از نمادهای مناسب و متناسب ایجاد  ایجاد نماید.

استاندار کرمانشاه وضعیت نماهای ساختمان های شهری را مطلوب ندانست و گفت: ساختمان سازی در کشور ما ریشه قدیمی دارد و‌ نظام مهندسی باید در راستای زیباسازی ساختمان ها احساس مسوولیت بیشتری و‌نقش پررنگ تری در ساخت و سازهای جدید داشته باشد تا معرف جایگاه واقعی کرمانشاه به عنوان یک کلانشهر باشد.

وی عدم وابستگی نظام های صنفی به بخش  دولتی را عاملی مهم برای بکارگیری خلاقیت و نوآوری در طراحی و اجرای فرآیندها ذکر کرد و بیان داشت: نظام مهندسی در کشور حرف برای گفتن دارد و باید در عرصه تصمیم سازی و تصمیم گیری نقش آفرینی کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: تحول در حوزه ساخت و نیاز به استقلال دارد و دولتی ها به دلیل برخی موانع کاری خیلی نمی توانند نوآوری داشته باشند؛ اما بخش خصوصی می تواند خلاقانه کار کند.

وی تأکید کرد: ما وظیفه داریم آسایش و آرامش مردم را فراهم کنیم و اگر نتوانیم این موضوع را فراهم کنیم؛ طبعا سرمایه از این شهر می رود و بنابراین حق شهروندان است که در ساخت و سازها به نیازهای آنها توجه شود. در حال پیگیری ایجاد شهر جدیدی در  کرمانشاه هستیم که امکان زندگی با ساختاری جدید و مورد علاقه مردم فراهم شود.

بازوند در ادامه این نشست نقش نظام مهندسی ساختمان را در توسعه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: انتظار داریم این جدیت و تلاش با حضور ۱۵ هزار نفر عضو بیشتر شود و شهری زیبا با سیمایی جذاب را در آینده داشته باشیم

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=12773

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.