• امروز : شنبه - ۳۰ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 20 July - 2024
2

سند ‘نان’ کرمانشاه در حال تدوین است

  • کد خبر : 6300
  • 03 اردیبهشت 1398 - 6:27

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری برای تدوین سند نان استان خبر داد و گفت: تدوین این سند با هدف اصلاح میزان نمک، پی‌اچ(نشانگر مقدار مصرف جوش شیرین) و بلانکیت(هیدروسولفیت سدیم) نان با یک برنامه عملیاتی در دستور کار است. به گزارش میلکان آنلاین، دکتر شهریار مستوفی در نشست خبری […]

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری برای تدوین سند نان استان خبر داد و گفت: تدوین این سند با هدف اصلاح میزان نمک، پی‌اچ(نشانگر مقدار مصرف جوش شیرین) و بلانکیت(هیدروسولفیت سدیم) نان با یک برنامه عملیاتی در دستور کار است.

به گزارش میلکان آنلاین، دکتر شهریار مستوفی در نشست خبری که در روز دوشنبه دوم اردیبهشت به مناسبت هفته سلامت برگزار شدافزود: سند نان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان در حال تدوین است.

کاهش اسیدهای چرب ترانس و اشباع در روغن های تولیدی استان، کاهش نمک و قندهای ساده در فرمولاسیون مواد غذایی، نصب لوگو بر روی محصولات تراریخته برای اطلاع مصرف‌کنندگان، غنی‌سازی آرد استان و پایش و پالایش محصولات آفت‌کش‌ها، فلزات سنگین و نیترات در ۳۹ محصول کشاورزی از دیگر اقدام هایی بود که دکتر مستوفی به آن اشاره کرد و گفت: این خدمات در سال ۹۸ هم با جدیت پیگیری و تداوم می یابد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در سال ۹۷ از ۲۶۷ واحد تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و ۷۶ واحد کارگاهی استان هزار و ۴۸۶ مورد بازرسی داشته‌ایم.

او افزود: در این بازدیدها ۶۱۷ مورد نمونه برداری از تولیدات واحدها صورت گرفت که ۱۱ درصد آنها با استانداردهای انطباق نداشت و برخوردهای لازم قانونی با آنها صورت گرفت.

دکتر مستوفی همچنین با بیان اینکه بیش از ۹۸ مورد پروانه ساخت برای تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی صادر شده گفت: هم اکنون ۱۰۰ درصد محصولات تولیدی استان نشانگر رنگی تغذیه دارند.

به گفته او، در سال رونق تولید، الکترونیکی شدن صدور پروانه های بهداشتی بهره برداری از طریق سامانه تی‌تک هم در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار دارد.

 

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=6300

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.