جشنواره منطقه ای”اختراعات و ابتکارات رویش زاگرس ” در تالار بهمن دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، این جشنواره به مدت دو روز(روزهای یکم و دوم شهریور ماه) به همت بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه آزاد اسلامی با محورهای، پزشکی و تجهیزات پزشکی، علوم دارویی و صنایع غذایی، شیمی و مهندسی پلیمر، نفت، گاز وپتروشیمی، مهندسی مواد ومتالوژی، الکترونیک،کنترل و برق قدرت، مهندسی مکانیک وهوافضا، کشاورزی ومنابع طبیعی، مهندسی عمران و شهرسازی، مخابرات، کامپیوتر وIt برگزار گردید.
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه درآیین اختتامیه این جشنواره بیان داشت:سومین جشنواره منطقه ای در استان کرمانشاه با مشارکت ۸۰درصدی مخترعین پنج استان کرمانشاه،کردستان،لرستان، ایلام و همدان و حضور ۲۰درصدی سایر استانها برگزار گردید.
مریم اسلام پناه با بیان اینکه ۸۹طرح به این جشنواره ارسال شد افزود:۷۵طرح ارسالی مربوط به آقایان و ۱۴طرح مربوط به خانمها می باشد.
وی بیشترین طرح ارسالی را ازآن کرمانشاه با ۳۹درصد طرح های ارسالی برشمردو اظهار داشت:از میان طرح های ارسالی۶۹ طرح به مرحله داوری رسیده که تا چند روز آینده داوران جشنواره طرحهای برگزیده را معرفی خواهند کرد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه درخصوص طرح های مخترعین استان کرمانشاه اظهار داشت: تاکنون در استان کرمانشاه بیش ازیک هزار اختراع ثبت و۱۰۰ اختراع تایید شده است. سال گذشته موفق به تکمیل سهمیه ۱۵نفر گردیدیم اماامسال سهمیه به ۱۸نفر ارتقا پیدا کرد.
مدیر کل حوزه برنامه ریزی ونظارت بنیاد نخبگان کشور وظیفه بنیاد را گام گذاشتن در جهت حمایت از نخبگان اعلام نمود و گفت: اختراع محصولی مبتنی بر دانش و نو آوری است و ورود اختراع به بازار هدف بنیاد میباشد .
قنبری پایان این جشنواره را آغاز کار طی کردن یک مسیر چند ساله برای دستیابی به نتیجه واقعی خواند و افزود: مهم آن است که پس از تولید اختراع بتوان آن را وارد بازار فروش کرد
علیرضا سالکی عضو بنیاد نخبگان بیان داشت: این جشنواره و همایشها بازی شیرینی است که قرار است سرنوشت شما را تغییر دهد تنها کافیست در ادامه مسیر استوار باشید خود را دست کم نگیرید
خداوند شما را برگزیده تا از طریق فکر شما نعمت و روزیاش را به سایر بندگان اعطا نماید.
در پایان مراسم از مهندس سعیدی و مهندس مرادی دو تن از مخترعین وجانبازان مدافع حرم ونیز شرکتهای لیدکو ،ابزارسازان درمانگر و روزنوش آدینه تقدیر شد.
حامد مهدی کیا از استان لرستان با اختراع’ مشعل پلاسمای حرارتی DCقابل استفاده در صنعت’ در زمینه نفت،گاز وپتروشیمی، احسان ناظمی از استان اصفهان با اختراع ‘تشخیص درصد حجمی محلول های دو فازی با استفاده از تکنیک های هسته ای(تضعیف اشعه گاما) و هوش مصنوعی’ در زمینه نفت،گاز وپتروشیمی، جعفر امیری از استان کرمانشاه با اختراع ‘دستگاه فرز CNC’ در زمینه الکترونیک وکنترل، وحید سهیلی آرا از استان کرمانشاه با اختراع ‘ مدولاتورمقادیر سنسورهای صنعتی بر پایه خط تغذیه’ در زمینه الکترونیک وکنترل و مهرداد کرمی از استان تهران با اختراع’دستگاه اتوماتیک فرآوری گل زعفران،مبتنی بر بینائی’ در زمینه مهندسی مکانیک به عنوان پنج غرفه برتر این جشنواره معرفی شدند .
ارزیابی نهایی و کامل برای انتخاب طرحهای برتر و اعطای تأییده علمی نیز به بررسی تکمیلی و نهایی هیئت داوران موکول شد و نتایج آن اعلام خواهد شد.
خبرنگار : نسترن جوادنیا