• امروز : دوشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 February - 2025
3
استاندار کرمانشاه در بازدید ازمجتمع خدمات رفاهی امام رضا(ع) :

توسعه مجتمع‌های خدماتی بین‌راهی نیاز گردشگری کرمانشاه است

  • کد خبر : 45405
  • 02 بهمن 1403 - 2:39
توسعه مجتمع‌های خدماتی بین‌راهی نیاز گردشگری کرمانشاه است

استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه کرمانشاه یک استان گردشگرپذیر است و در مسیر اصلی اربعین قرار دارد، ایجاد مجتمع‌های خدماتی بین راهی بزرگ یکی از نیازهای اساسی توسعه گردشگری استان است. منوچهر حبیبی روز پنجشنبه ۲۷ دی‌ماه در سفر به شهرستان صحنه در حاشیه بازدید از مجتمع خدمات رفاهی در حال ساخت امام […]

استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه کرمانشاه یک استان گردشگرپذیر است و در مسیر اصلی اربعین قرار دارد، ایجاد مجتمع‌های خدماتی بین راهی بزرگ یکی از نیازهای اساسی توسعه گردشگری استان است.
منوچهر حبیبی روز پنجشنبه ۲۷ دی‌ماه در سفر به شهرستان صحنه در حاشیه بازدید از مجتمع خدمات رفاهی در حال ساخت امام رضا (ع) با بیان اینکه مجتمع‌های رفاهی بین‌راهی تامین‌کننده ایمنی و امنیت جاده‌ای هستند، گفت: با توجه به اینکه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه به خصوص در ایام خاص مانند ایام اربعین بسیار پر تردد هستند، بحث راه اندازی مجتمع‌های رفاهی باید با جدیت پیگیری و بر تعداد آن‌ها افزوده شود.
استاندار کرمانشاه افزود: با توجه به اینکه کرمانشاه یک استان گردشگر پذیر است و در مسیر اصلی اربعین قرار دارد ایجاد مجتمع‌های خدماتی بین راهی بزرگ یکی از نیازهای اساسی توسعه گردشگری استان است.

موانع برداشته شود مجتمع خدمات رفاهی امام رضا(ع) ۹ ماهه به بهره برداری می رسد
مهدی اعتمادی سرمایه گذار مجتمع خدمات رفاهی امام رضا(ع) نیز گفت:در سه حوزه دریافت سند مالکیت، پرداخت تسهیلات و تامین گاز سی‌ان‌جی با مشکل مواجه هستیم که در صورت مساعدت و رفع موانع قول می دهیم کمتر از ۹ ماه این واحد را به بهره برداری برسانیم.
وی ضمن تقدیر از همکاری و همراهی سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمانشاه در خصوص صدور سند مجموعه گفت: باتوجه به اینکه زمین اوقافی است صدور سند با مشکل مواجه شده است. سازمان اوقاف برای ادامه روند پیشرفت مجموعه دریافت سند را بلامانع اعلام کرده است اما اداره ثبت اسناد شهرستان صحنه با وجود ۸ ماه پیگیری مداوم هنوز نتوانسته است سند را ارائه کند. بانک نیز پرداخت تسهیلات را منوط به ارائه سند کرده است.
اعتمادی تصریح کرد: مشکل دیگر این مجموعه مسئله گاز است که برای تامین گاز سی ان جی باید ۲۲ کیلومتر گاز کشی با هزینه شخصی انجام شود، که برای انجام آن ۴۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. با توجه به میزان درآمد زایی مجموعه، توجیه اقتصادی ندارد.
وی بیان کرد: این مجتمع در مساحت ۱۰ هزار متر مربع شامل ۳هزار و ۵۰۰متر مغازه، سرویس بهداشتی، امکانات رفاهی حد فاصل بیستون و صحنه قرار گرفته است. یک بخش نیز پمپ های گاز، بنزین و گازوئیل است. این مجموعه شامل: باغ رستوران، ۲۰ چشمه سرویس بهداشتی، دو واحد دوش حمام برای رانندگان خودروهای سنگین، فروشگاه و کارگاه نان برنجی، کارواش ، تعویض روغنی و جایگاه استراحت برای رانندگان می باشد.
سرمایه گذار مجتمع خدمات رفاهی امام رضا(ع) با اشاره به اینکه تاکنون ۳۵ میلیارد تومان هزینه ساخت و راه اندازی مجموعه شده است، افزود: در نشستی با حضور وزیر میراث‌فرهنگی و مدیرکل میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه، ۵۰ میلیارد از صندوق توسعه ملی مصوب شد که اگر پرداخت شود مجموعه تکمیل می‌شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان‌های صحنه، هرسین و بیستون نمایندگی ایران خودرو ندارند اگر مجوزهای مورد نیاز صادر شود،در طرح توسعه این مجتمع نمایندگی ایران خودرو را راه‌اندازی خواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=45405

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.