با حضور معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دو مدرسه خیرساز توحید یک و دو در شهرستان زلزلهزده سرپلذهاب استان کرمانشاه به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ملیکان آنلاین، سیدجواد حسینی در آیین بهره برداری از این دو مدرسه با تاکید بر اینکه استان کرمانشاه نشانههایی از پایداری مردم ایران زمین در دفاع مقدس را دارد اظهار داشت: مردم کشور هرجا به آنان فرصت داده شده است معجزه کردهاند.
وی افزود: نقش مردم این دیار در دوران دفاع مقدس بیبدیل است و رشادتها و دلاوریهای مردم این منطقه در اذهان باقی است.
حسینی اظهار داشت: بیش از ۱۵۰۰ مدرسه در چند سال اخیر در اثر سیل و زلزله در کشور آسیب دیدهاست که تمام این مدارس با مشارکت دولت و همت خیرین به ساخت، نوسازی و بهرهبرداری رسیده است و معجزه حضور آنان در حمایت از مردم زلزلهزده و سیلزده بینظیر است.
معاون وزیر با بیان اینکه امروز خوشحالیم اعلام کنیم بیش از ۶۰ هزار نفر در مجمع خیرین مدرسهساز کشور رسماً فعالیت میکنند، اظهار داشت: لذت مدرسه سازی بالاترین لذتها است و خیرین مدرسهساز بهترین انتخاب خود را در زندگی کرده اند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تاکید بر اینکه کارگروه خیرین مدرسهساز استثنایی تشکیل شده است اظهار داشت: ۲۱۰ مدرسه در کشور برای دانشآموزان با نیازهای ویژه نیاز است که خیرین برای ساخت آن اعلام آمادگی کردهاند و خیرین بانوی کشور ۱۴ مدرسه اوتیسم را خواهند ساخت.
وی افزود: کارگروه تسهیل خیرین مدرسهساز نیز با هدف رفع موانع و تسهیل انجام کار خیر در قلمرو مدرسهسازی نیز تشکیل شده است
حسینی با اشاره به اینکه سه ویژگی تخصص ، انگیزه و کارآمدی در کارشناسان اداری و معلمان استثنایی وجود دارد اظهار داشت: کار با دانشآموزان با نیازهای ویژه برکات بیشماری برای معلمان و افراد درگیر با این دانشآموزان دارد.
مجید یزدانپناه مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز ضمن خیر مقدم به مدعوین و خیرین گرانقدر ارزش امر خیر مدرسهسازی را فراتر از تصور دانست و گفت: پس از زلزله ویرانگر سال ۹۶ با کمک خیرین و حمایتهای مسؤولین دولتی توانستیم از بحران عبور کنیم که درجای خود کار بسیار بزرگی بود.
وی افزود: خوشبختانه فعالیتهای چشمگیری در این مدت کوتاه صورت گرفته اما هنوز کمبودهایی احساس میشود و امیدواریم با همدلی و همکاری بتوانیم آنها را مرتفع کنیم.
فرزاد سهیلی رییس اداره استثنایی آموزش و پرورش استان نیز با ارائه گزارشی از اهم اقدامات انجام پذیرفته این حوزه در استان گفت: در راستای حمایت از دانشآموزان با نیازهای ویژه در استان اقدامات بینظیری صورت پذیرفته که از آن جمله افتتاح این دو واحد آموزشی است و درخور تقدیر از تمامی دستاندرکاران است.
وی عنوان کرد: همکاران شاغل در مدارس استثنایی با تمام وجود در حال خدمترسانی به جامعه هدف هستند و تمهیداتی در راستای ارائه خدمات بیشتر اندیشیده شدهاست و امیدواریم با مساعدتهای مسوولین محترم از جمله جناب آقای حسینی رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و یزدانپناه مدیرکل به این مهم دست پیدا کنیم.
شایان ذکر است دبیرستان ۸ کلاسه پیشحرفهای توحید یک ویژه دانشآموزان با نیازهای ویژه با مساحت ۸۷۵ متر مربع و دبستان ۸ کلاسه توحید دو نیز با مساحت ۸۵۰ متر مربع با مشارکت خیرین و جمعا با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال ساخته شده است