مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه با بیان اینکه تامین زیرساخت برای صنعت و سرمایهگذاری مسئولیت اصلی شرکت شهرکهای صنعتی است، افزود: در کنار این موضوع مسئولیت دیگر ما حمایت نرمافزاری از صنایع کوچک است.
به گزارش پایگاه خبری میلکان آنلاین بیژن کردستانی در فستیوال نوآوری حوزه سلامت، غذا، دارو و تجهیزات پزشکی در کرمانشاه با اشاره به خلایی که طی سالها در کشور و خصوصا استان کرمانشاه بین حوزه صنایع و دانشگاه وجود دارد، افزود: این خلا در حوزه کمبود فناوری و تکنولوژی خود را بیشتر نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه گفت: فن بازار ملی ایران و به تبع آن فن بازار منطقهای کرمانشاه با هدف جبران این کمبودها و ایجاد تعامل بین صاحبان ایده و سرمایهگذاران راهاندازی شده است.
کردستانی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت صاحبان ایده صرفا به دانشگاهیان محدود نمیشود و از جوانان صاحب ایده نیز غافل نمیشویم.
وی از صاحبان صنایع خواست ارتباط خود را با صاحبان ایده و تحصیل کردگان افزایش دهند و به آنها ایمان داشته باشند.
به گفته مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه، تحصیل کردگان دانشگاهی نیز چون مباحث را عمدتا به صورت تئوری آموخته اند، باید از نزدیک با خط تولید واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی استان آشنا شوند.
کردستانی در ادامه از راهاندازی اولین شهرک صنعتی مشترک ایران و عراق در کرمانشاه در سال جاری هم خبر داد و ابرازا میدواری کرد این شهرک زمینهای برای ورود ایدههای برتر تولیدی نه تنها در بازارهای داخلی، بلکه به کشورهای همسایه باشد.
وی در بخش دیگر سخنانش از وجود ۲۱ ناحیه و شهرک صنعتی در استان هم یاد کرد که ۲۴۰۰ هکتار زمین در اختیار آنها است و ۱۵۰۰ هکتار از این اراضی عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۵۰۰ واحد صنعتی به بهرهبرداری رسیده در شهرکهای صنعتی استان، تاکید کرد: امسال نیز بر اساس اسناد بالادستی و حمایتهای مجموعه مدیریتی استان گام خوبی برای رونق تولید و اشتغال برداشتیم و فقط در ۹ ماهه امسال توانستیم ۱۸۰ سرمایهگذار را به استان جذب کنیم.
در ادامه دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان نیز از راهاندازی اولین پارک فناوری حوزه سلامت کرمانشاه در آینده نزدیک خبر داد
وی اظهارکرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امسال رتبه ششم بین دانشگاهها در حوزه فناوری را کسب کرد و بین دانشگاههای تیپ دو نیز از نظر پژوهش جایگاه اول را دارد.
نجفی تاسیس مرکز رشد در دانشگاه علوم پزشکی، تولید دو دارو در اتاق تمیز دانشگاه و … را از دیگر اقدامات انجام شده در این دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری اعلام کرد.
وی گفت: به علاوه دانشگاه علوم پزشکی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دارای دو ماموریت مهم شامل تولید محصولات پروبیوتیک و همچنین حذف نیتروژن و فسفر از فاضلاب است.
در ادامه فرهاد مرزی دبیر خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه نیز بر لزوم تعامل بیشتر صنایع و دانشگاه و استفاده از ظرفیت صاحبان ایده تاکید کرد.
در ادامه این فستیوال به ارائه هشت ایده برتر نیز پرداخته شد.