رييس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ايجاد انگيزه براي حضور سرمايهگذاران را مهم ترين مطالبه بخش صنعت و کارآفريني استان از استاندار کرمانشاه عنوان کرد و گفت: سرمايهگذار براي ايجاد صنعت همه جوانب را در نظر ميگيرد و با توجه به موقعيت استانهايي همچون کرمانشاه نياز است که يکسري معافيتها به اين بخش اقتصادي داده شود.
جهانبخش شکري در گفتگو با خبرنگار ميلکان با تشکر از استاندار سابق کرمانشاه که دراجراي پروژه هاي راه آهن ، ايران خودرو صحنه و اخذ مجوزهاي زيست محيطي پتروشيمي چهارم و .. گامهاي مهمي برداشت تصريح کرد: طبق اطلاعاتي که از استان لرستان گرفتهايم مهندس بازوند در زمينه جذب سرمايه گذار اقدامات مناسبي انجام داده اند و اميدواريم همان روند را به شکل بهتر براي استان انجام بدهند. خيلي از طرح هاي نيمه کاره استان نيازمند پيگيري و رفع موانع کوچکي هستند که بر سر راه آنها مانده تا اين پروژه ها افتتاح و يا اينکه عمليات اجرايي آنها آغاز شود .
وي با بيان اينکه بدنه ادارات استان نياز به بازسازي دارد تصريح کرد: براي سرمايه گذاري و ايجاد اشتغال کارشناسان قوانين سختگيرانه را در نظرنگيرند . اين سياست گذاري و فرهنگ سازي بايد توسط مديريت ارشد استان به مديران القاء شود که تعامل بيشتري با مراجعان و سرمايه گذاران داشته باشند،تا سرمايه گذاران نيز با آرامش بيشتر به توليد و اشتغال بپردازند.
وي خاطر نشان کرد: برخي از مديران جسارت تصميم گيري را ندارند و براي کوچک ترين کاري بايد از کارمندان و کارشناسان نظر بگيرند و همين امر موجب کندي روند دريافت مجوزها و پيشرفت کارها شده است . هيئت دولت نيز بايد دست استانداران را در استانها براي تصميم گيري باز بگذارد مشکلي که در استان وجود دارد بايد توسط مديران استاني حل شود اما چون قدرت تصميم گيري در استان وجود ندارد بايد به مرکز برود و پس از کلي اتلاف وقت توسط وزير و يا هيئت وزيران مجوزها صادر شود و يا مشکل حل شود.رييس خانه صنعت ومعدن وتجارت دغدغه مشترک استانهاي کمتر توسعه يافته مانند کرمانشاه را عدم استقبال سرمايه گذران در اين استانها با ريسک سرمايه گذاري بالا عنوان کرد و خاطر نشان کرد: جا دارد استانداران اين استانها ازهيئت دولت بخواهند قوانين ويژه اي براي سرمايه گذاري دراين استانها وضع شود. وي بخشي از پيشنهادات در خصوص اين معافيتها را شامل ؛ پايين آوردن نرخ بهره بانکي، حذف و يا کاهش ماليات بر ارزش افززوده ،معافيت هاي مالياتي، کاهش تعرفه نرخ تغيير کاربري زمين براي صنايع بزرگ و عدم دريافت ارزش افزوده توسط ادارات دولتي عنوان کرد و گفت: اگر بخواهيم استانهاي کمتر برخوردار رشدي متناسب با استانهاي برخوردار داشته باشند بايد قوانين و تصميمات به صورت منطقهاي اجرايي شود.
اين کارآفرين کرمانشاهي افزود: استاندار بايد مديران اجرايي و بانکها را مجاب کند که تن به مصوبات ستاد تسهيل بدهند و آنها را اجرايي کنند. بانکها نيز در تملک واحد صنعتي عجله نکنند و قبل از تملک به اطلاع خانه صنعت و معدن استان برسانند شايد براي رفع مشکل چارهاي انديشيده شود. يکي ديگر از درخواستهاي صنعتگران و توليد کنندگان استان از استاندار اين است که ادارات دولتي را مجاب کند که خريدهاي خود را از داخل استان انجام دهند. وي اظهار داشت: استان کرمانشاه با شرايط آب و هوايي مرز مشترک با عراق و پتانسيل هاي خوبي همچون آب و زمين براي سرمايه گذاري وضعيت مناسب تري نسبت به ديگر استانها دارد .فراهم نمودن زمينه صادرات براي واحدهاي توليدي و صنعتي با توجه با شرايط ايجاد شده در مرز پرويزخان براي صادرات در اقليم کردستان مي بايست براي مرز خسروي و سومار اقدامات بايسته اي صورت پذيرد که صادرات دچار وقفه نگردد.
رييس خانه صنعت ،معدن و تجارت استان کرمانشاه:
براي استانهاي محروم قوانين مالياتي و مشوقهاي سرمايه گذاري خاص ديده شود
رييس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ايجاد انگيزه براي حضور سرمايهگذاران را مهم ترين مطالبه بخش صنعت و کارآفريني استان از استاندار کرمانشاه عنوان کرد و گفت: سرمايهگذار براي ايجاد صنعت همه جوانب را در نظر ميگيرد و با توجه به موقعيت استانهايي همچون کرمانشاه نياز است که يکسري معافيتها به اين بخش […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=1873
- ارسال توسط : ظهور
- 1829 بازدید
- بدون دیدگاه