• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
1
استادیاردانشگاه رازی :

قصه گویی برای کودکان موجب تقویت صلح جهانی می شود

  • کد خبر : 3641
  • 05 مرداد 1397 - 15:51

استادیاردانشگاه رازی درحوزه ادبیات کودک، قصه گویی را سنتی زیبا و فراموش شده عنوان کرد و گفت: قصه گویی به طور خاص برای کودک مزیت هایی ؛همچون:عادت به مطالعه ، تعالی روح واندیشه و… دارد اما هدفی که تقریبا تمام نظریه پردازان حرفه ادبیات کودک مطرح می کنند، تقویت صلح جهانی است. به گزارش خبرنگار […]

استادیاردانشگاه رازی درحوزه ادبیات کودک، قصه گویی را سنتی زیبا و فراموش شده عنوان کرد و گفت: قصه گویی به طور خاص برای کودک مزیت هایی ؛همچون:عادت به مطالعه ، تعالی روح واندیشه و… دارد اما هدفی که تقریبا تمام نظریه پردازان حرفه ادبیات کودک مطرح می کنند، تقویت صلح جهانی است.

به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین امین زارع در آیین افتتاح برنامه قصه های شیرین کرمانشاه که  باهمکاری کانون پرورش فکری کودک ونوجوان ،اداره کل کتابخانه های عمومی  و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کرمانشاه در بوستان معلم شهر کرمانشاه برگزارمی شود افزود:شاید بگویند مگر با ادبیات بزرگ سال نمی‌شود صلح جهانی را تقویت کرد؟ شاید بشود اما ادبیات کودک ماهیت متفاوتی با ادبیات بزرگسال دارد که همین تفاوت به ما  کمک می‌کند تا دنیایی عاری از خشونت ، زیبا تر، امن تر وسرشار از صلح داشته باشیم .

وی با بیان اینکه کودک خشونت را نمی شناسد و این بزرگ ترهاهستند که به مرور این مسئله را به کودکان یاد می دهند گفت: توصیه می کنم سه کتاب نهج البلاغه، گلستان سعدی و شازده کوچولو را مطالعه کنید .آن بخشی از  نهج البلاغه که فرمایشات امام علی به مالک اشتر و فرزندشان می باشد. درآن نحوه برخورد با کودک را بیان می کنند که دست اندرکاران ومسولین ما باید خیلی بیشتر آن را مطالعه کنند.  گلستان سعدی و کتاب شازده کوچولو را نیز بیشتر برای کودکان  پیشنهاد می کنم ولی بنظرم باید این کتاب را در ۲۰سالگی هم خواند زیرا به نظرمی رسد ما خیلی از  کودک درونمان فاصله گرفته ایم و به همین خاطر است که دنیا خشن و پر از کینه توزی شده است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان ساخت: هنگامی که شازده کوچولو را مطالعه می کنی سراسر به طعنه می گوید “دنیای آدم بزرگ ها” واقعیتش این است که ما آدم بزرگ‌ها دنیا را تبدیل کرده‌ایم به چنین دنیای وحشتناکی. اگر دنیادست کودکان بود دنیای زیبا تر و لطیف تری داشتیم. شاید نتوانیم دنیا را دست کودک بدهیم ولی می شود روحیه کودکان را وارد مدیریت کشوری و جهانی کنیم .

وی گفت: در جایی از این کتاب ، شازده کوچولو گریه می‌کند و می گوید:” آدم بزرگ ها فقط عدد و رقم را می‌شناسند و اول از هم می‌پرسند چقدر حقوق می‌گیرید؟ متراژ خانه شما چقدراست؟ و نمی‌پرسند چه گلی را دوست داری ؟ چه رایحه ای را دوست داری؟”

زارع  با ابراز خوشحالی و مسرت از  برگزاری برنامه قصه های شیرین کرمانشاه خاطر نشان ساخت: این برنامه ها موجب می شود بچه ها کمی از فضای وحشتناک مجازی فاصله گرفته و در فضا حقیقی باشند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=3641

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.