• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
2

امنیت اتفاقی نیست

  • کد خبر : 2917
  • 11 اردیبهشت 1397 - 6:04
امنیت اتفاقی نیست

یادداشت عبدالله مرادی – مدیرمسئول میلکان امنیت یکی از اساسی ترین نیازهای بشر است که در مثلث سلسله مراتب نیازهای انسان -مازلو- به عنوان دومین نیاز مهم انسان از آن نام برده می شود. نیازی که به آسانی به دست نمی آید. با نگاهی اجمالی به کشورهای همسایه می بینید که ایران جزیرهای امن در […]

یادداشت عبدالله مرادی – مدیرمسئول میلکان

امنیت یکی از اساسی ترین نیازهای بشر است که در مثلث سلسله مراتب نیازهای انسان -مازلو- به عنوان دومین نیاز مهم انسان از آن نام برده می شود.
نیازی که به آسانی به دست نمی آید. با نگاهی اجمالی به کشورهای همسایه می بینید که ایران جزیرهای امن در میان اقیانوس پر تلاطم خاورمیانه میباشد. طالبان ، داعش ، …. گروههای تروریستی هستند که با وجود مشکلات و دشمنی‌هایی که با ایران به واسطه‌ی مقابله این کشور با تروریستها دارند نتوانستهاند کوچکترین خدشه‌ای به تمامیت ارضی و امنیت ایران وارد سازند.

این آرامش و امنیت اتفاقی نیست. در حالی که گروه تروریستی داعش در هر نقطه‌ای از اروپا و آمریکا که قصد انجام عملیات تروریستی را داشته تهدید محسوب شده، طی چند سال همسایگی با کرمانشاه و در فاصله چند ده کیلومتری با مرزهای استان ما نتوانسته کوچکترین خراشی به چهره‌زیبای ایران اسلامی وارد کند.

نمیه شعبان همزمان با ولادت امام زمان (عج) روز گرامی داشت سربازان گمنام امام زمان یا همان نیروهای وزارت اطلاعات است.
بخش زیادی از این آرامش و امنیت را مدیون نیروهایی هستیم که نه کسی آنها را می بیند و نه می شناسد . بیشترین نمود اقدامات و عملکردهای وزارت اطلاعات را می توان در ۲ حوزه اصلی «تامین امنیت» برای مردم چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین المللی و «مقابله با فساد اقتصادی» برشمرد.

در حوزه تامین امنیت داخلی، وزارت اطلاعات اشراف کاملی بر تحرکات سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی دنیا که گروهک های تروریستی را وارد خاک ایران می کنند دارد که دستگیری این جاسوسان و اعضای باندهای تروریستی قبل از هر نوع تحرک و انجام ماموریت توسط وزارت اطلاعات شاهدی بر این مدعاست.
استان کرمانشاه علی رغم داشتن حدود ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با عراق -مرکز آشوب تروریست ها در سالهای اخیر – همواره توانسته است نقشه های خرابکارانه و تروریستی را در نطفه خفه کند که تنها بخشهای کوچکی از این موفقیت ها اطلاع رسانی و خبری می شود.

در سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی، کشور بدون وجود یک تشکیلات واحد و منسجم اطلاعاتی اداره میشد و هر نهادی از جمله نخست وزیری، سپاه، ارتش، کمیته انقلاب اسلامی و شهربانی وقت با تشکیل واحدهایی مستقل، برای خود کار اطلاعاتی میکردند. قانون تشکیل این وزارتخانه در ۲۷ مرداد ۱۳۶۲ در صحن مجلس شورای اسلامی مطرح و به تصویب نمایندگان وقت رسید و ۲ روز بعد شورای نگهبان نیز آنرا تایید کرد تا پس از آن ارگانهای دولتی، نظامی و امنیتی با همکاری این نهاد، عملیات های داخلی و برون مرزی را انجام دهند . سازمان اطلاعات به عنوان یک پشتیبان اطلاعاتی طی این سالها همواره اطلاعات را در اختیار ارگانهای مختلف قرار داده که بخش اعظمی از موفقیتهای نظامی و امنیتی کشور را مدیون این عزیزان هستیم .

عملکرد وزارت اطلاعات در مقابله با فساد اقتصادی نیز تحسین برانگیز است.وزارت اطلاعات به عنوان یک ارگان حکومتی فارغ از نگاه سیاسی و جناحی به همان اندازه که در مبارزه با انواع گروه های تروریستی داخلی ومنطقه ای کارنامه‌ای درخشان داشته ، در زمینه مبارزه با فساد اقتصادی، کشف باندهای مفاسد اقتصادی، مقابله ، مبارزه و جلوگیری از فعالیت های آنان، مقابله با پولشویی، تاثیر گذار بوده و همواره در ساماندهی اقتصاد و بازار کالا و نرخ ارز گامهای بزرگی برداشته است.
http://www.milkanonline.ir
با میلکان همراه شوید
???????
@milkanweekly

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=2917

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.