• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
1
استاندار کرمانشاه :

اگر به این جوانان توجه نکنیم باید هزینه سنگینی را بپردازیم/خیلی از مسائل این روزها از بیکاری است

  • کد خبر : 2397
  • 09 دی 1396 - 19:55

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ما در مقابل این جوانانی که بیکار هستند مسئولیم گفت: اگر به جوانان توجه نکنیم باید هزینه سنگینی را بپردازیم. به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین ، هوشنگ بازوند در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن جلسات اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: استانداردهای جهانی نرخ بالای […]

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ما در مقابل این جوانانی که بیکار هستند مسئولیم گفت: اگر به جوانان توجه نکنیم باید هزینه سنگینی را بپردازیم.

به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین ، هوشنگ بازوند در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن جلسات اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: استانداردهای جهانی نرخ بالای ۲۶ درصد بیکاری در جوانان را یک بحران اجتماعی برای منطقه می داند.در این چنین جوامعی مدیری باید ریسک پذیری کند و مدیریت در بحران را جهت حل این موضوع انجام بدهد . خیلی از مسائل این روزها و تحرکات و اتفاقاتی که در  فضای مجازی فعال می شوند از بیکاری است. اگر جوانان کار داشته باشند اینقدر درگیر این مسائل نمی شوند. این برمی گردد به ما که چگونه عمل کرده ایم.

وی تاکید کرد:  برای جذب سرمایه گذار تنها کاری که باید انجام دهیم این است که موانع را از سر راه برداریم. اگر تنها این شاخص فضای کسب و کار را در استان فراهم کنیم نیازی نیست به دنبال سرمایه گذار برویم و برای او فرش قرمز پهن کنیم خود سرمایه گذار با یک جستجوی ساده به سراغ ما خواهد آمد .

استاندار کرمانشاه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی این شورا را یک پارلمان محلی اقتصادی عنوان کرد و گفت: هر دو بخش با هدف مشترک توسعه اقتصادی سر میز می نشینند که برای رسید به این هدف باید به زبان مشترک برای برداشتن موانع کسب و کار و تولید برسند.

وی با بیان اینکه شاخص‌های فضای کسب و کاری نشان می دهد که تفاهم و نگاه مشترک بین بخش خصوصی و دولتی یا وجود ندارد یا کمرنگ است اظهار داشت:علی رغم اینکه به گفتگو می نشینیم اما در خروجی اتفاقی نمی افتد و همین اتفاق در ستاد تسهیل نیز رخ می دهد.

بازوند با اشاره وضعیت بد فضای کسب و کار در استان کرمانشاه عنوان داشت: طرف مقابل شاخص‌های ضعیف کسب و کار نرخ بالای بیکاری است. وقتی نرخ بیکاری بالایی وجود دارد اصلی ترین کار اتاق بازرگانی این است که بهبود وضعیت شاخص های فضای کسب و کار را در دستور کار قرار دهد.

وی تصریح کرد: زمانی می توانیم بگوییم که این فضا بهبود پیدا کرده است که سرمایه وارد استان بشود،  تولید صورت بگیرد و اشتغال ایجاد شود . امکان ندارد تا زمانی که این شاخص ها را بهبود نبخشیم سرمایه به عنوان یک جریان سیال وارد استان بشود. حضور سرمایه گذار تابع این است که موانع از سر راه آن برداشته شود. بخشی از این موانع بروکراسی سخت اداری است و باید این را حل کنیم بخشی نیز به مردم و فرهنگ کار در استان بر می گردد. فرهنگ کار و افزایش آن یکی از موضوعاتی است که باید به آن توجه شود. کار عنصر اصلی توسعه است که بدون انجام آن هیچ پیشرفتی صورت نخواهد گرفت.

استاندار کرمانشاه از سیستم بانکی ، مالیات و تامین اجتماعی خواست که سختگیری‌ها را کنار بگذارند و تاکید کرد:  استعلام‌های ادارات مختلف نباید زمان بر باشد. وقتی سختگیریها را داریم مطمئنا در آن فساد به وجود می آید.

وی خاطر نشان ساخت: نقدینگی و سرمایه زیادی در کشور وجود دارد و می بینیم که هرکجا یک حفره‌ای باشد ولو به صورت سراب سرمایه به آن سرازیر می شود. سرمایه جایی می رود که موانعی سر راهش وجود نداشته باشد. فضای کسب و کار و بروکراسی و برخورد مدیران برای سرمایه گذار پارامتر های مهمی هستند و اگر احساس کند شرایط فراهم است به سمت استانی می رود که شرایط محیا تر باشد

بازوند افزود: زلزله ۲۰ ثانیه اخیر ۵ هزار میلیارد خسارت به جای گذاشت و اگر بخواهیم این خسارت را جبران کنیم نیاز است که ۱۰ هزار میلیارد هزینه کنیم. این بازار خوبی است بخش خصوصی باید این را در اولویت بگذارد. این زلزله ۷۰ درصد از جغرافیای استان را در برگرفته است. ۳۹هزار خانه راباید بسازیم و ۵۵ هزار خانه را تعمیر کنیم  برای این کار مبلغی حدود ۴هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان باید هزینه شود این می تواند اقتصاد بخش صنایع ساختمانی استان را متحول کند . اگر کوتاهی کنید از دیگر استانها می آیند و این بازار را به دست می گیرند. فرصت خوبی است که می تواند اشتغال برای ما ایجاد کند.

وی با گله مندی از اینکه چرا در این استان به اقتصاد مقاومتی پرداخته نشده است اظهار داشت:اقتصاد مقاومتی یک اتوبانی است که بدون ریسک از آن می گذریم . سند اقتصاد مقاومتی سند راهبردی است که  مورد اجماع همه است . اگر اقتصاد مقاومتی نهادینه نشود ممکن است به سرنوشت اصل ۴۴ دچار شود، اصلی که طوری اجرا شد که تنها صنایع بین وزارت خانه ها و نهادها جابجا شد و نتوانست تحولی در اقتصاد ما ایجاد کند .

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=2397

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.