• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 20 April - 2024
1
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه:

هيچ موردي از اپيدمي در مناطق زلزله زده نداشته ايم

  • کد خبر : 2317
  • 30 آذر 1396 - 7:10

دکتر ابراهيم شکيبا در گفتگو با خبرنگار ميلکان به تشريح اقدامات حوزه بهداشت در شهرستان هاي آسيب ديده از زلزله پرداخت و اظهارداشت: باتوجه به اينکه در بحث اربعين حسيني يک آمادگي توسط دستگاه هاي مختلف بوجود آمده و زيرساخت هاي مناسبي نيز فراهم شده بود، اين موضوع سبب شد تا بتوانيم پس از وقوع […]

دکتر ابراهيم شکيبا در گفتگو با خبرنگار ميلکان به تشريح اقدامات حوزه بهداشت در شهرستان هاي آسيب ديده از زلزله پرداخت و اظهارداشت: باتوجه به اينکه در بحث اربعين حسيني يک آمادگي توسط دستگاه هاي مختلف بوجود آمده و زيرساخت هاي مناسبي نيز فراهم شده بود، اين موضوع سبب شد تا بتوانيم پس از وقوع زلزله مناطق متاثر از آن را بسرعت پوشش دهيم.
وي با بيان اينکه به علت وقوع زلزله، سيستم بهداشت شهرستان هاي سرپلذهاب و ثلاث باباجاني متلاشي شده بود، گفت: از اين رو سريعا نيروهائي را از مرکز استان به اين شهرستان ها اعزام کرديم و توانستيم پس از ۶ روز شبکه بهداشت اين دو شهرستان را بصورت کامل برقرار کنيم.
اين مسئول از استقرار ۳۵ تيم سيار درماني بهداشتي در مناطق زلزله زده خبرداد و افزود: راه اندازي ۴ دستگاه موبايل کلينيک دندانپزشکي از ديگر اقدامات انجام شده در اين مناطق بود.
وي با اشاره به وصل بودن آب مناطق زلزله زده، تصريح داشت: باوجود اين که زلزله آب اين مناطق را دچار کدورت کرده است، اما با راه اندازي آزمايشگاه در سرپل ذهاب و طبق آزمايشات انجام شده در اين آزمايشگاه، هيچ موردي از آلودگي ميکروبي آب در شهرستان هاي زلزله نداشته ايم.
شکيبا عنوان کرد: بيش از ۲۱ هزار و۳۴۵ مورد کنترل و نظارت بهداشتي بر وضعيت آب شرب اين مناطق از طريق انجام آزمايشات، کلرزني، کلرسنجي، کدورت سنجي و نمونه برداري ميکروبي صورت گرفته است.
به گفته معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه، در زلزله اخير ۱۱ مادر سرپلذهابي و ۳۹ کودک زير ۵ سال در شهرستان هاي سرپلذهاب، دالاهو و ثلاث باباجاني جان خود را از دست دادند.
اين مسئول از انجام ۴۱ مورد زايمان در زايشگاه هاي صحرايي مناطق زلزله زده و اعزام ۴۳ مادر باردار به مرکز استان خبرداد.
وي به کمبود سرويس هاي بهداشتي و حمام در اين مناطق اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به شيوع بيماري هاي روحي و رواني پس از بحران ها، ۵۰ تيم روانشناسي به مناطق زلزله زده اعزام شدند که با انجام غربالگري بين حادثه ديدگان ۵۰ نفر را از شهرستان سرپلذهاب و ۳۳ نفر را از شهرستان ثلاث باباجاني به مرکز استان اعزام کرديم.
شکيبا تاکيد کرد: تاکنون هيچ موردي از اپيدمي در شهرستان هاي زلزله زده نداشته ايم.
وي با بيان اينکه به تمام مصدومان زلزله واکسن کزاز تزريق شده است، خاطرنشان ساخت: وزارت بهداشت ۲۵ هزار دوز واکسن آنفلوانزا را در اختيار اين معاونت قرار داده است تا به جامعه هدف که شامل کودکان، سالمندان، زنان باردار و کساني که به دليل سابقه بيماريهايي که سيستم بدن آنها را تضعيف کرده است، تزريق شود.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه گفت: زلزله ۵۰ ميليارد و ۶۰۰ ميليون تومان به حوزه بهداشت ۷ شهرستان خسارت وارد کرده است.
به گفته اين مسئول ۶۲ مرکز بهداشت و ۲۲ مرکز جامع سلامت در زلزله تخريب و ۱۴۰ مرکز بهداشت نيز آسيب ديده اند.
وي در پايان يادآورشد: ۹۵ کانکس براي ارائه خدمات در خانه هاي بهداشت و مناطق تخريب شده، مستقر شده اند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=2317

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.