• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
5
گزارش اختصاصی میلکان از روند احداث اسکان موقت و دائم مناطق زلزله زده؛

روند احداث کانکس در روستاها کند است

  • کد خبر : 2161
  • 15 آذر 1396 - 18:43

روند احداث کانکس در روستاها کند است استاندار کرمانشاه با انتقاد از روند کند واگذاری کانکس‌ در روستاها گفت: قرارگاه در انجام تعهدات به وعده خود عمل نکرده است چون قرار بود روزانه 400 کانکس را تحویل دهند که پس از گذشت 2 هفته هنوز 470 کانکس تحویل شده است . فرماندار سرپل‌ذهاب از تحویل […]

روند احداث کانکس در روستاها کند است

استاندار کرمانشاه با انتقاد از روند کند واگذاری کانکس‌ در روستاها گفت: قرارگاه در انجام تعهدات به وعده خود عمل نکرده است چون قرار بود روزانه 400 کانکس را تحویل دهند که پس از گذشت 2 هفته هنوز 470 کانکس تحویل شده است .

فرماندار سرپل‌ذهاب از تحویل 470 کانکس از تعهدات قرارگاه خاتم و یک هزار و 300 کانکس از هدایای مردمی در روستا ها خبر داد.

اکبر سنجابی در جلسه مدیریت بحران شهرستان سرپل‌ذهاب با بیان اینکه 800 کانکس توسط قرارگاه ساخته شده است گفت: مقرر شده است که با افزایش سرعت در کار، روزانه 200 کانکس را تحویل نمایند.

 25هزار و 916 واحد در شهرستان سرپل ذهاب آسیب دیده است

فرماندار سرپل‌ذهاب بیان داشت: 25هزارو 916 واحد مسکونی این شهرستان در زلزله آسیب دیده است که از این میزان 5هزار و 32 واحد شهری و 5هزار و 710 واحد روستایی 100 درصد تخریب شده است.

وی تصریح کرد: احداثی نوع 2 شامل واحدهایی است که قابل سکونت هستند اما در اولین فرصت باید نوسازی شوند 125 واحد شهری و یک هزارو 299 واحد روستایی ازاین نوع شناسایی شده است.

سنجابی واحدهای تعمیری سطح یک روستایی و شهری را به ترتیب 4هزارو257واحد و یک هزارو 98 واحد عنوان کرد و افزود: 3هزار و10 واحد شهری و یک هزارو7 واحد روستایی نیز تعمیری سطح 2 هستند. حدود 4هزارو360واحد نیز در شهر وروستا تعمیری نوع 3 می باشند.

26هزارو 231 چادر در شهرستان سرپل‌ذهاب نصب شده است

فرماندار سرپل‌ذهاب از نصب 26هزارو 231 چادر در سطح شهرستان سرپل ذهاب خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد 18هزار و 131 چادر در حوزه شهری و 7 هزار و500 چادر در روستا ها نصب شده است .

وی اظهار داشت:  15هزار دفترچه خدمات رسانی برای سرپرست‌ خانواده‌های آسیب دیده صادر شده است. تعدادی از چادرهای نصب شده مربوط به خانواده‌هایی است که در چادرهای اضافی وسایل خود را نگه داری می کنند که ظرف چند روز آینده توسط مرکز بهداشت و هلال احمر پایش خواهد شد .

از 2هزار و 511 واحد معرفی شده به بانکها، تنها 15 واحد موفق به اخذ اولین قسط تسهیلات شده اند

خواجه‌ای مسئول ستاد بازسازی بنیاد مسکن مناطق زلزله استان کرمانشاه از معرفی 2هزار و 511 واحد به بانک برای دریافت تسهیلات خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد یک هزار و 50 واحد تشکیل پرونده داده اند اما به خاطر کندی کار در بانک‌ها تنها 15 واحد موفق به اخذ قسط اول وام خود شده اند.

وی اظهار داشت: یک هزار و 426 روستا توسط واحدهای معین مستقر در استان ارزیابی شده اند که 251 روستای بالای 50درصد تخریب ، ارزیابی شده است . از 34 هزارو972 واحد احداثی 18هزار و 300 واحد در اولویت قرار دارند که شامل 6هزارو234 واحد شهری و 12هزار و 27واحد روستایی می‌باشد.

مسئول ستاد بازسازی بنیاد مسکن بیان داشت: 46هزار واحد تعمیری با برآورد خسارت 6تا 12 میلیون تومان شناسایی شده است.

خواجه‌ای از پی کنی 232 واحد و آغاز به ساخت مسکن دائم خبرداد و گفت: 2 واحد نیز طی روزهای اخیر بتن ریزی فنداسیون داشته اند .

وی از سپردن کار ساخت و ساز به خود مردم خبرداد و تصریح کرد: مردم خودشان پای کار می آیند و هرکس که زودتر شروع به ساخت و ساز کند ما هم سیمان و میلگرد در اختیارشان قرار می دهیم . سیمان اهدایی بنیاد مستضعفان انبارشده و واحدهایی که شروع به پی کنی شده اند بخشی از سیمان اهدایی را دریافت کرده‌اند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=2161

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.