• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
1

کرمانشاه زبان گويايي ندارد

  • کد خبر : 1467
  • 08 مرداد 1396 - 12:13
کرمانشاه زبان گويايي  ندارد

کرمانشاه يکي از با پتانسيل‌ترين استان‌هاي کشور است که با وجود تمام ظرفيت‌هاي طبيعي، سياسي و اقتصادي و استراتژيک مرزي نتوانسته هيچ گاه از اين پتانسيل‌ها استفاده درستي داشته باشد. دليل عمده عدم پيشرفت استانهاي کم‌برخوردار نداشتن زباني گويا و رسا در مرکز کشور است . آنگاه که درپايتخت تقسيم قدرت و ثروت اتفاق مي […]

کرمانشاه يکي از با پتانسيل‌ترين استان‌هاي کشور است که با وجود تمام ظرفيت‌هاي طبيعي، سياسي و اقتصادي و استراتژيک مرزي نتوانسته هيچ گاه از اين پتانسيل‌ها استفاده درستي داشته باشد.
دليل عمده عدم پيشرفت استانهاي کم‌برخوردار نداشتن زباني گويا و رسا در مرکز کشور است . آنگاه که درپايتخت تقسيم قدرت و ثروت اتفاق مي افتد استان‌هاي حاشيه اي و کم برخوردار به واسطه عدم حضور نيروهاي قوي و دلسوز سهم ناچيزي ازقدرت و ثروت نصيبشان مي‌شود.
در سفر اخير معاون اول رييس جمهور و سه تن از وزراي دولت به استان کرمانشاه عدم وجود زبان گويا در جلسه شوراي اداري استان که در سالن جلسات شهداي دولت استانداري برگزار شد کاملاً مشهود بود. هيچ صداي مطالبه گرمنسجم و برنامه‌ريزي شده اي از کرمانشاه بلند نشد.
تعدادي از نمايندگان استان که در اين جلسه حضور داشتند بدون برنامه ريزي قبلي و عدم هماهنگي، هرکدام جداگانه به ايراد سخن پرداختند و در سه تا چهار دقيقه زماني که در اختيار داشتند، زماني را براي عرض سلام و خيرمقدم صرف کردند و بخشي از زمان باقي مانده را به پيشينه تاريخي کرمانشاه و صدماتي که در زمان جنگ تحميلي به آن وارد شده است و تنها در حد چند جمله به مباحث و مشکلات استان پرداخته شد که اکثراً موازي و از سوي ديگر نمايندگان مطرح شده بود.
حضورمعاون اول رييس جمهور و وزراي بخش اقتصادي دولت در استان کرمانشاه در آخرين هفته هاي دولت يازدهم فرصت مناسبي بود که امتيازهاي خوبي براي استان اخذ شود. بر کسي پوشيده نيست که در هيئت دولت به خصوص در مباحث اقتصادي قدرت و اختيارات جهانگيري اگر از رييس جمهوربيشتر نباشد کمتر هم نيست.
مديران دولتي استان نيز که تکليفشان مشخص است آنها فقط حضوري فيزيکي در جلسه داشتند که اين حضور گاهي با چرت ، گاهي گپ و گفت هاي دو و سه نفره و گاهي با گوشي‌هاي هوشمند سپري مي‌شد.متاسفانه استان کرمانشاه طي دهه هاي گذشته با اين مشکل مواجه بوده و اين موضوع به اين دوره و دوره قبل هم بر نمي‌گردد ما حتي زماني که در هيئت دولت يک يا چند عضو کرمانشاهي داشته‌ايم نتوانسته ايم از اين امتياز بهره‌اي ببريم .
وزير نفت در دولت‌هاي گذشته و حال، وزير رفاه در دولت نهم ، معاونين رييس جمهور در ادوار مختلف کدام کار شاخص و چشم نوازي براي کرمانشاه انجام داده‌اند؟
بخش عمده اي از مصوبات و طرح‌هاي اقتصادي شکست خورده و راکد دولت هاي نهم و دهم استان کرمانشاه مربوط به سرمايه گذاري سازمان تامين اجتماعي است که تحت مديريت وزير کرمانشاهي رفاه بوده است که پالايشگاه آناهيتا شاخص ترين آنهاست .
تمام چشم اميد کرمانشاهيان در دولت يازدهم به وزير نفتي بود که در طول اين چند سال حتي يک بار هم به اين استان سفر نکرد و دو طرح پالايشگاه آناهيتا و پتروشيمي اسلام آباد غرب مي توانست با دستورات او روند بهتري را طي کند.
براي بهره‌برداري از سفر حتي يک معاون وزير نيرو نيز بايد برنامه داشته و بدانيم چه مطالبه‌اي از او داشته باشيم. برکسي پوشيده نيست که اين سفرها چه زحماتي براي استان داشته و چه هزينه‌هايي بر دوش اين استان محروم مي‌گذارد، اما چه نتيجه و بازخوردي براي آن دارد؟! تقريبا هيچ.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=1467

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.