معاون هماهنگي امورعمراني استانداري گفت: الگوي طرح مديريت جامع در حوزه آبخيزداري با هدف استفاده از توانمندي روستائيان و مشاركت مردم در برخي از روستاهاي استان در حال انجام است.
به گزارش میلکان آنلاین ؛ مهرداد سالاري در نشست كارگروه استاني طرح مديريت جامع حوزه هاي آبخيزداري استان، ايجاد زيرساخت هاي عمومي و ارتباطاتي در روستاها را بسيار مهم عنوان كرد و اظهار داشت: مديران بايد با هماهنگي و توان اجرايي مشترك به اجراي طرح ها در روستاها بپردازند.
وي با اشاره به تامين اعتبار ۲ ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان براي اجراي سيستم آبرساني توسط اداره آب و فاضلاب روستايي در روستاهاي سرين، شينه، نامدار و گورگاوند تصريح كرد: با توجه به گذشت چندين سال براي اجراي اين طرح، منبعد هيچ گونه كوتاهي و قصوري را در اجراي اين طرح نمي پذيريم و اداره آب و فاضلاب روستايي با هماهنگي و نظارت فرمانداري كرمانشاه بايد سريعاٌ نسبت به اجراي اين طرح اقدام و همچنين دفتر امور روستايي استانداري نيز بايد در جلسه آينده تصميمات اتخاذ شده براي حل مشكلات اجراي اين طرح را گزارش كند.
وي با بيان اينكه كارهاي اجتماعي براي اهالي روستاها وظيفه دستگاه هاي اجرايي است، ادامه داد: فرمانداري كرمانشاه با نظارت دقيق موظف است كه اجراي اين طرح توسط اداره آب و فاضلاب روستايي را پيگيري كند و اين خدمت اجتماعي كه حق مردم اين روستاها است هر چه سريعتر ارائه شود.
سالاری همچنين با تاكيد بر اين مطلب كه دهياران عوامل مديريتي در روستاها هستند، گفت: دستگاه هاي اجرايي بايد مسائل خود را با تلاش و پيگيري حل كنند و براي ارائه خدمات بيشتر به مردم اهتمام ويژه داشته باشند.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري در ادامه با اشاره به اجراي الگوي طرح مديريت جامع در حوزه آبخيزداري در روستاي آهوان شهرستان كرمانشاه و همچنين روستاي سياه خور شهرستان اسلام آبادغرب تصريح كرد: اين كار يك الگوي خوب براي به نمايش گذاشتن استفاده از توانمندي ها و ظرفيت هاي مردمي در روستاها براي اجراي طرح هاي روستايي است.
سالاري ادامه داد: پايه و اساس اين كار در روستاها مشاركت مردم و هماهنگي بين آنان براي استفاده از ظرفيت هاي موجود در اجراي طرح ها است لذا اين الگو در روستاهاي كرمانشاه و اسلام آبادغرب در حال اجرا است كه با موفق ارزيابي كردن آن، اين الگو در تمامي استان اجرايي مي شود.
وي بيان داشت: با اجراي اين الگو تلاش داريم هم اقتصاد روستاها شكوفا شود و هم از سوي ديگر از مهاجرت جمعيت روستايي به شهرها جلوگيري شود.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري تاكيد كرد: در اجراي خدمات زيربنايي بايد حتماً به مهندسي ارزش توجه شود و عدالت اجتماعي حكم مي كند كه با توجه به سطح بندي و نوع جمعيت روستاها به ارائه خدمت در روستاها بپردازيم.
وي گفت: در اجراي اين الگو به دنبال اين هستيم كه مشاركت مردم و دولت در روستاها براي اجراي بهتر و دقيق تر طرح ها افزايش پيدا كند و در اجراي آن تلاش داريم كه از نظرات و پيشنهادات ارزنده روستائيان در پيشبرد امور استفاده كنيم.
سالاري در پايان تاكيد كرد: اگر در تسريع اجراي پروژه ها حساسيت داريم به اين جهت است كه مي خواهيم اعتبارات به موقع و صحيح كه برطرف كننده نيازها و مطالبات مردم باشند، هزينه شوند.