• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
2
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه:

مخازن زباله سطح شهر به کانون اصلی آلودگی شهری تبدیل شده‌اند

  • کد خبر : 8428
  • 21 آبان 1398 - 15:00
مخازن زباله سطح شهر به کانون اصلی آلودگی شهری تبدیل شده‌اند

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار میلکان با بیان اینکه آلودگی های بهداشتی مخازن زباله سطح شهر اعتراضات مردمی زیادی را به دنبال داشته است گفت: مخازن زباله به کانون اصلی انتشار بو، حشرات ، حیوانات موذی، سوسک و گربه تبدیل شده است. بهمن خدادادیان با بیان اینکه آلودگی‌های […]

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار میلکان با بیان اینکه آلودگی های بهداشتی مخازن زباله سطح شهر اعتراضات مردمی زیادی را به دنبال داشته است گفت: مخازن زباله به کانون اصلی انتشار بو، حشرات ، حیوانات موذی، سوسک و گربه تبدیل شده است.
بهمن خدادادیان با بیان اینکه آلودگی‌های مخازن جمع آوری زباله شکایت و نارضایتی های متعدد مردمی را پیش آورده است گفت: بحث مهم دیگر، زباله گردها و دزدان زباله است که متاسفانه به خاطر بطری های پلاستیکی کارتن و … مخازن زباله را خالی و پخش می کنند. این اقدام باعث انتشار هر چه بیشتر آلودگی شده است.
وی خاطر نشان ساخت: کارگران شهرداری علاوه بر جمع آوری زباله داخل مخازن باید نظافت اطراف مخازن را نیز انجام دهند. این دوباره کاری ها، هزینه بالای تعمیرات بیش از ۳هزار مخزن در سطح شهر و تحمیل تمام این هزینه ها به شهرداری باز هم شاهد شهری تمیز نبودیم.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اظهارداشت: مدیران خدمات شهری شهرداری طرحی دادند که مخازن را جمع‌آوری کنند و به روال دهه ۷۰ تا اواسط دهه هشتاد برگردند که با توجه به مشکلات بهداشتی سطح شهر از نظر ما نیز مورد تایید است.
وی موفقیت این طرح را در فرهنگسازی و اطلاع‌رسانی عنوان کرد و تصریح کرد: باید مردم آرام آرام آماده اجرای طرح شوند. اما حالا شاهد این هستیم که در محل هایی که مخازن حذف شده است، زباله در محل قبلی مخازن جمع شده است و مردم برحسب عادت چند ساله می آیند و زباله را دوباره در محل و جای مخازن می ریزندکه به یک معضل تبدیل شده است.
خدادادیان تاکید کرد: اجرای موفق این طرح نیازمند همکاری بیشتر مردم است.
وی یکی دیگر از دلایل عدم همکاری مردم را پرداخت هزینه در قبال این کار به پیمانکاران جمع آوری زباله عنوان کرد و گفت: جمع آوری بهداشتی، انتقال بهداشتی، دفع و دفن بهداشتی زباله مورد تایید ما می باشد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه دو روش را برای بهتر شدن وضعیت توصیه می‌کند؛ اول تلاش در جهت تولید کم زباله. با درست خرید کردن و درست مصرف کردن و بهینه مصرف کردن که به تبع آن زباله کم تولید می شود. دوم تفکیک از مبدا زباله هایی که قابل بازیافت و تبدیل به کود هستند و زباله های بسته بندی مانند شیشه پلاستیک کاغذ و غیره . شهرداری باید جداگانه این دو گروه زباله را تحویل بگیرد و بابت برخی زباله‌ها هزینه نیز بدهد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=8428

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.