• امروز : سه شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 16 April - 2024
2
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق کرمانشاه:

برق مهمترين و در دسترس‌ترين انرژي در زمان بحران است

  • کد خبر : 2725
  • 22 اسفند 1396 - 2:54

مدير عامل شرکت توزيع برق استان کرمانشاه درچهارمين نشست تخصصي زلزله ۲۱ آبان استان کرمانشاه با رويکرد نقش صنعت برق در مديريت بحران و بازسازي مناطق زلزله زده در دانشگاه رازی برگزار شد به ارائه توضيحاتي دررابطه با نحوه ي خدمات رساني اين شرکت در زلزله کرمانشاه پرداخت. به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، عليمراد مرادي […]

مدير عامل شرکت توزيع برق استان کرمانشاه درچهارمين نشست تخصصي زلزله ۲۱ آبان استان کرمانشاه با رويکرد نقش صنعت برق در مديريت بحران و بازسازي مناطق زلزله زده در دانشگاه رازی برگزار شد به ارائه توضيحاتي دررابطه با نحوه ي خدمات رساني اين شرکت در زلزله کرمانشاه پرداخت.
به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، عليمراد مرادي مجد ضمن تشکر از تلاش هاي همکاران توزيع برق استان کرمانشاه و استان هاي ديگري که به کمک زلزله زدگان استان شتافتند با اشاره به نقش تاثير گذار برق در صنايع و زندگي روز مره ي مردم به ويژه در زمان حوادث غير مترقبه اظهار داشت:با وقوع حوادثي مثل زلزله تمامي دستگاه هاي خدمات رسان براي ارائه ي خدمات به مردم نيازمند انرژي الکتريکي برق مي باشند زيرا با قطع برق تمام دستگاه هايCNG،دستگاه هاي پمپاژ آب ،خدمات بانک ها،ارتباطات استانداري و فرمانداري و حتي ارتباطات وآنتن هاي مخابرات از کار مي افتند؛ لذا در ابتداي وقوع حادثه بازيابي شبکه هاي توزيع از دست رفته مهم ترين بخش کار است که به عهده ي شرکت توزيع برق مي باشد.
وي با اشاره به وقوع خاموشي هاي صفر تا صد درصد در شهرستان هاي مختلف استان گفت:در ابتداي وقوع زلزله ۷ شهرستان جوانرود،ثلاث باباجاني،دالاهو،گيلان غرب،اسلام اباد، قصرشيرين و سرپل ذهاب با خاموشي ۱۰۰درصد مواجه شده وساير شهرستان ها به جز سنقر نيز خاموشي داشتند.
وي تصريح کرد:در شهرستان هاي سرپل ذهاب و ثلاث باباجاني که در مرکز زلزله بودند ۸۰۰کيلومتر کابل فشار متوسط ،۴۰۰کيلومتر کابل فشار ضعيف،۲۸۰دستگاه ترانس توزيع و بيش از ۳۰هزار کابل سرويس مشترکين آسيب ديدند که با تلاش همکاران استان و ۱۵ استان ديگر طي ۳روز و نيم تعمير و بازسازي شدند.
مديرعامل شرکت توزيع برق استان علت عمده ي تخريب شبکه ها ي توزيع را سقوط آوار،پيچيدگي سيم ها به هم، سقوط ترانسفورماتورها در اثر لرزش و ريزش ديوارها بر روي تجهيزات دانست و متذکر شد:ستاد بحران شرکت نيم ساعت بعد از زلزله در محل شرکت برپا شد که اين ستاد روز بعد به يکي از چادرهاي شهرستان سرپل ذهاب منتقل شد و ۵۰ درصد همکاران نيز در سرپل ذهاب و ثلاث باباجاني مستقرشدند که برنامه هاي اين ستاد تامين برق اضطراري مراکز حساس مثل فرمانداري و بيمارستان ها از طريق ديزل هاي برق ،تامين برق اسکان هاي اضطراري و موقت و روشنايي معابر در کوتاه ترين زمان بود که با تلاش همکاران در همان روز اول به ثمرنشست.
مرادي مجد از حضور ۸۰تا۹۰ گروه اجرايي که در شبکه ها مشغول به کار بودند خبر دادو افزود:اين گروه‌ها براي بازيابي شبکه ها تقسيم بندي شده و به محله هاي مختلف اعزام شدند و توانستند در کمتر از ۲ روز شبکه ها را تعمير و برق دار نمايند.
وي نحوه ي برق رساني به چادرهاي اسکان موقت را اين گونه تشريح کرد:براي برق رساني به چادرهاي زلزله زدگان در مناطقي که چادرها طبق استاندارها،منظم برپا شده بود با نصب تابلوهايي بر روي شبکه و استفاده از کابل سرويس به تک تک چادرها برق رساني کرديم اما در برخي مناطق به دليل رعايت نکردن نحوه ي نصب صحيح چادرها و نبود معابر بين آن ها براي برق رساني به شدت دچار مشکل شده و به اجبار ازپايه هاي کوتاه دست ساز همکاران و يا تيرهاي چوبي کوتاه برق رساني را انجام داديم.
مرادي مجد از افزايش بيش از ۵۰ درصدي مصرف برق درمناطق زلزله زده خبر داد و دليل اين افزايش مصرف را وابستگي مردم در اين دوره به انرژي برق دانست.
وي در پايان از چاپ بروشور، بنر و بيلبورد جهت افزايش آگاهي هاي مردم در بحث ايمني و هم چنين راه اندازي تلفن ۱۲۱ و ۱۲ مرکز براي ارائه خدمات حضوري به مردم خبر داد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=2725

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.