• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024
5
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه:

انشعابات غیرمجاز آب در کرمانشاه باید ساماندهی شود

  • کد خبر : 194
  • 23 مهر 1395 - 7:18

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه گفت: انشعابات افسارگسیخته در مناطق حاشیه شهرها و شبکه آب و فاضلاب فرسوده در برخی مناطق شهر کرمانشاه موجب بروز مشکلاتی در زمینه آبرسانی شده که باید ساماندهی شوند. به گزارش میلکان آنلاین به نقل خبرگزاری فارس ، علیرضا تخت‌شاهی اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب شهری […]

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه گفت: انشعابات افسارگسیخته در مناطق حاشیه شهرها و شبکه آب و فاضلاب فرسوده در برخی مناطق شهر کرمانشاه موجب بروز مشکلاتی در زمینه آبرسانی شده که باید ساماندهی شوند.

به گزارش میلکان آنلاین به نقل خبرگزاری فارس ، علیرضا تخت‌شاهی اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه جمعیتی بیش از یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در ۲۸ شهر استان را زیرپوشش خدمات آب‌رسانی شرب سالم و بهداشتی دارد.

وی از دست اجرا بودن هفت تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای کنگاور، هرسین، روانسر، جوانرود، تازه آباد و پاوه خبر داد و گفت: بحرانی‌ترین موضوع در زمینه آب مربوط به شهرستان هرسین است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با بیان اینکه برای انجام تصفیه‌خانه و پکیچ هرسین ۶ ماه زمان لازم است، گفت: تصفیه‌خانه شهرستان هرسین در بیش از ۶ هکتار و با ظرفیت ۱۳ هزار مترمکعب در شبانه روز در حال ساخت است که ۵۰ فیلتر با بازده خاص در این راستا وجود دارد.

این مسئول به پنج هزار و ۳۱۹ کیلومتر طول شبکه توزیع و خط انتقال آب و نیز  ۳۳۰ هزار مترمعکب حجم مخازن آب استان کرمانشاه اشاره و بیان کرد: انشعابات افسارگسیخته در مناطق حاشیه شهرها و همچنین وجود شبکه آب و فاضلاب فرسوده در برخی مناطق در شهر کرمانشاه موجب بروز مشکلاتی در زمینه آبرسانی شده که باید ساماندهی شوند.

تخت‌شاهی به ۸۷ درصد جمعیت شهری زیر پوشش سیستم فاضلاب شهری اشاره کرد و ادامه داد: توسعه شهرها باید با تقویت فشار و شناسایی مناطق مجاز انجام می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با بیان اینکه منبع غنی آبی در کنگاور وجود ندارد، گفت: تصفیه‌خانه شهر کنگاور در زمینی به مساحت ۶ هکتار در دست اجرا است.

وی بررسی و مشخص شدن پروژه‌های آبرسانی را در کمیته برنامه‌ریزی مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: برای تامین آب سومار ۲۰ لیتر در ثانیه آب لازم است، اما انشعابات غیرمجاز در مسیر کار را سخت کرده است.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=194

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.